Hello Darkness (2024)

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
3,024
8,132
large-4980676.jpg

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,978
42,579
Üstat @DryKleon , 9. Kitap Mevcut mu sizde?

Modern Korku, Fantezi ve Gizem'in en iyileri, ayrıca tüm yıldızlardan oluşan bir yaratıcı kadrosundan şimdiye kadarki en karanlık hikayeler!

Garth Ennis, Becky Cloonan, James Tynion IV, Werther Dell'Edera, Brian Azzarello, Vanesa R. Del Rey, John Arcudi, Ryan Sook ve daha fazlası dahil olmak üzere endüstri efsanelerinin ürpertici bir kadrosuyla, ilkel korkulardan modern politik dehşetlere kadar her şey, Creepy ve Eerie'nin klasik stilinde ve Black Mirror'ın çağdaş ürpertilerinde uyandırılacak.

Hayranlar ayrıca Paolo Rivera'nın çarpıcı ana kapaklarını, her sayıda Jenny Frison'ın farklı kapaklarını ve her sayıda konuk sanatçının farklı versiyonlarını bekleyebilirler!

Teşekkürler Üstat.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,343
8,001
Çizgi romanlar, içerikleri yanında kapakları ile de ilgi konusu oluyorlar. Sn. @balkan 'ın değindiği kapak konusu hakkında çok kısa ben de bir şeyler yazmak istedim. Zira kapaklar , benim için aynı zamanda çeşitli temalar doğrultusunda birer arşiv konusu !! '' Pulp '' magazin ve romanlar mesela. Robert McGinnis ve Mort Kunstler başta olmak üzere, bu alandaki bir çok sanatçının çalışmaları, günümüzde müzayede salonlarının vazgeçilmezleri arasındalar. '' Hello Darkness '' serisinin, özellikle 1, 2 ve 4. sayılarına ait kapaklarını, üstüne de Sn. @balkan 'ın mesajını görünce yine '' vintage '' nitelikli bahsettiğim resimler aklıma geldi. Bahsettiğim kapaklar, adeta 1950'lerden bugüne fırlamış gibiler. Şüphesiz, yıldız sanatçılardan oluşan, kalabalık kadrolu '' Hello Darkness '' , sadece kapakları ile değil, konusu ve çizimleriyle de üzerinde konuşulmayı hak ediyor. Ancak, Sn. @balkan çok güzel ifade etmiş.

Teşekkürler Sn. @DryKleon