TheRealAlpino
Aktif Üye
- 14 May 2016
- 408
- 2,051
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ve Kelebek Cizgi Roman tarafindan yayinlanmis son He-Man sayisi karsinizda. Yine 11 yil oncesine ait taramam ile. Emanet ve performansi son derece dusuk bir tarayici ile eh iste denilecek taramalar yapmisim...
Ulkemizde toplamda 8 sayi yayinlanmisti He-Man. Ben 7 tanesini taramistim. Bu sayi ile diyarda hepsi paylasilmis oluyor.
Ancak bu cizgi romanlari her ay satin alirken, 4.sayiyi bir turlu bulamamis ve yillarca sahaflarda dahi aramama ragmen bulamamistim.
Bir kac sene once bir arkadasimiz benim icin artik tutku haline gelmis pek cok cesidi olan He-Man koleksiyonumda eksik olan bu sayiya sahipmis ve taramis, hatta paylasmis bile (cok kiskandim kendisini cok:'(). Ancak diyarda tum aramalarima ragmen bu 4. sayiyi bulamadim. Belki baska bir yerde de paylasmis olabilir. Ben de nereden buldugumu hatirlayamiyorum. Kendisinin izni olmadan burada paylasmakta istemedim. Yoneticilerimiz ne dusunur bu durumda? Eger paylas derseniz hemen eklerim diyara.
Baska bir hususta da indirip okumaya baslayan dostlarimiza bilgi amacli bir kac satir yazayim.
Bu sayiyi satin aldigimda maceranin baslangici olan 2. sayfa ters basilmisti. Tabii o zamanlar teknoloji daha emekleme doneminde oldugundan sanirim ben en ilkel photoshop uygulamasi (silgi evet bildiginiz silgi ile) yapmaya calismis ve sayfadaki ters gozuken yazilari duzelticem derken hem sayfayi yirtmisim hem de ucube bir goruntu ortaya cikartmisim. 15 yasimdayken epey sacma girisimlerim olmus, sizlerde gorun diye o sayfayi da paylastim:d.
Ve yine 11 sene once ilk ve sanirim son photoshop balonlama denemem ile orjinal sayida ki sayfayi son derece amatorce ve Turkce baskiya sadik kalarak yenilemisim goreceginiz gibi :Ğ
Ulkemizde basilan son sayisi ile He-Man Kelebek serisine elveda deme zamani...
indirmek icin;
veya
Giriş yap veya üye ol.
veya
Giriş yap veya üye ol.
Sizlerle paylasmak istedigim son bilgi ise orjinal seri ile ilgili.
Bu seri He-man'in 80'li yillarda ki popularitesini kullanmak ve asil amaci o donemlerde hala reyonlara sunulan yeni MOTU (Masters of the Universe kisaltmasi) figur ve aksesuarlarini satmak elbette.
Hedef kitle elbetteki cocuklar ve haliyle hikayeler oldukca cocuksu. Ama ne olduysa bu serinin 12 ve 13 no'lu sayilarinda olmus. Adamlar neyin kafasini yasadilar veya seri bitirilecek diye ofkelenip nasil bir final sayisi yapmislarsa 2 kitap suren efsane bir oyku ile seriyi sonlandirmislar. Merak eden veya okumak isteyen arkadaslarimiz olursa belirtsinler diyarda orjinal sayilari paylasabilirim. Tabii google'da kendinizde aratirsaniz mutlaka bulabilirsiniz.
Paylastigim Kelebek He-Man'in 8 no'lu sayisinin Orjinali olan 10 no'lu sayisinin kapagi asagida gorulmektedir.
Giriş yap veya üye ol.