Günah Şehri 4 - Sarı Piç [Haluk Abi'ye Özlemle]

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,174
37,901
İstanbul
Haluk-Y-cesoy.jpg

Haluk Abi'mizden yadigar bir kitabı karmaşık duygular eşliğinde paylaşmak istiyorum. Uzun yıllar önce bu kitabı 3 parça halinde taramıştı. Hem Haluk Abi'nin ilk taramalarından biri olması hem de kitabı taramanın güçlüğü nedeniyle taramanın kalitesi biraz sıkıntılı da olsa kitabı paylaşmak istedim. Bu vesileyle Haluk Abi'yi yad ediyoruz. Aslına bakarsanız Diyar'a girdiğim her gün onun izlerine rastlıyorum ve onu büyük bir özlemle anıyorum.

Bu eseri kitapları parçalamadan kaliteli bir şekilde taramak maalesef mümkün değil. Ya bir arkadaşımız bir gün bu cesareti gösterecek ya da yakın geçmişte sevgili @Potato arkadaşımızın yaptığı gibi eseri orijinalinden balonlayacak. O zamana kadar Haluk Abi'nin her sayfasında izi, emeği bulunan bu taraması ile okuyabileceğiz.

file

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,336
7,956
'' Günah Şehri '' serisi diyarımızdaki dostlar tarafından, uzun zamandır paylaşımı en çok arzulanan eserlerdendi. Sn. @Potato ve Sn. @yeryüzü tarafından paylaşılan ciltlere şimdi yenisi eklendi. Sn. @direnc11 'in, değerli Haluk Abi'yi dahil ettiği duygulu sunuş yazısıyla paylaştığı cilt, Frank Miller ustaya ait diyarımızda yeni bir halka oldu.

Çok teşekkürler Sn. @direnc11

Potato

Yeni Üye
6 Ocak 2022
6
99
Bu harika paylaşım için teşekkür ederim. Aslında ilk başlarken bunu da yapmak istiyordum hatta internetten indirmiştim ama hem hazır çevirisinin bulunmasının imkansız olması hem de kocaman yazıları çevirmenin zor olacağını düşündüğümden dolayı biraz ertelemiştim. Şu an her ne kadar bunu yapabilecek olsam da 6. cildi bitirebileceğimden bile emin değilim bundan dolayı biraz moralim bozuk ama bir çözüm bulup bitirdiğimde düşünebilirim. Tekrar teşekkürler.