- 29 Tem 2009
- 667
- 18,765
Uzun zamandır sessiz sedasız bir Esattr vardı bu sayfada... Ama gururlanmadan hatta kendimi pofpoflamadan edemeyeceğim. Ne kadar sessiz sedasız görünsem de aslında iki ayrı koldan çizgi-roman sevdama devam ettim. 1. yolda profesyonel grafik uygulama yaparken 2.yolda yıllarca kendim için yapmaya çalıştığım amatör tercüme ve balonlamalarıma devam ettim. Profesyonel yolda bugün için iki basılan ve üç kontrolde olan çizgi-romanım olduğunu söylerken amatör çalışmalarımda tam on adet bitmiş çizgi-romanım var. Bu böbürlenme yazımın sonunda listesini sizinle paylaşacağım. Ama önce tercüme ve kontrolde yanımda olan sevgi arkadaşım TOXINE sonsuz kere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Büyük gün 31 Aralık 2024... Bekleyenler için beklediklerine değecek. Beğenmeyenler olacak, eskiden sorun ederdim fakat bugün sikinti yok diyorum. Kim ne derse desin..."BENDEN BİR TANE DAHA YOK"... HA HA HA...GELİYOR GELMEKTE OLANLAR. Türkiye'de ilk defa olanlar, eskilerin ilk olarak balonlanan yeni sayıları.... Vay beeeee. Kendim kuş nazarım taş olsun... 31 Aralık 2024 Gelsin mi...?
MacCOY 10, Bob MORANE 4.sezon 1 ve 2 (Toxine sonsuz teşekkürlerle), Carthago 1 ve 2, Prometheus 16 ve 17, Duvar (tam seri ve bir ilk) 1,2 ve 3.
MacCOY 10, Bob MORANE 4.sezon 1 ve 2 (Toxine sonsuz teşekkürlerle), Carthago 1 ve 2, Prometheus 16 ve 17, Duvar (tam seri ve bir ilk) 1,2 ve 3.