herkeze merhabalar çoz uzun zamandır bir tankıntı seviyesinde ve imkansızlık ortamında türkiye çocuk dergilerini topluyorum çocuklugumun geçtigi 87- 92 dönemine agırlık verdim ama bu dergiyi toplama işi gerçekten çok zor millliyet yada tercüman çocuk daha fazla biliniyor ve piyasada daha fazla var hem ciltli hemde tek ama türkiye cocuk dergisi işte böyle degil bulunmuyor sürekli takip edilmeli yeni bir sey varmı diye sahaflar gezilmeli internet arastırılmalı yani biraz zahmetliama güzel ve zevlkli bir ugraş bana göre
bu kanuda iki eksikligim var bir istedigim derlemeleri yapabilecegim sayılara ulasamadım aralarda kopuklular var
ikincisi tarama yetenegimi bayabi köreltim son zamanlarda eskideb bayagı bi tarayıp forumlara vermiştim ama galiba gene bir tarama furyası başlata bilirsen önce kendim için sonra tüm çizgi romana gönül vermiş dostlara bir iyilik yapmış olucam
bu kanuda iki eksikligim var bir istedigim derlemeleri yapabilecegim sayılara ulasamadım aralarda kopuklular var
ikincisi tarama yetenegimi bayabi köreltim son zamanlarda eskideb bayagı bi tarayıp forumlara vermiştim ama galiba gene bir tarama furyası başlata bilirsen önce kendim için sonra tüm çizgi romana gönül vermiş dostlara bir iyilik yapmış olucam
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: