Ekhö Monde Miroir

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,859
23,788
10 ve 11. sayılar, Fransızca

1 - 9 arası Türkçe olarak üstad odenat tarafından paylaşılmıştır.

jqn9wawjdlatrbi5g.jpg

zemgkh0ujyxl3km5g.jpg

Osidi

Onursal Üye
14 Eyl 2009
1,859
23,788

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
609
6,804
Sevgili dostlar, uzun süredir foruma giremiyordum. Hem sağlık problemleri, hem de hayatımda yaptığım bâzı değişiklikler (örneğin taşınmak) sebebiyle buradan uzak kaldım. Ay sonu gibi (tabii ki Corona sebebiyle problem yaşanmazsa) tekrar yurtdışına çıkacağım.

Çevirilere üzülerek de olsa ara vermek zorunda kaldım. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarımıza çok teşekkürler.
Sevgili @odenat bu açıklamayı yapmış ve uzun bir süredir de foruma girmemiş görünüyor. Umarım kendisi iyidir. Kendisini tanıyan varsa ve bilgilendirirse mutlu olurum.

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
609
6,804
Ortak bir çalışma yapsak mı acaba?
Çok güzel olurdu. Çeviri ve balonlama sırasında kullanılabilecek daha yüksek çözünürlüklü dosyalar aşağıdaki linklerden indirilebilir:

Sevgili @odenat'ın balonlama için kullandığı fontun adını bilen bir arkadaşımız fontu ya da en azından ismini paylaşabilir mi? Eğer @odenat'ın bir itirazı olmayacağını düşünüyorsanız ve başka bir üyemiz gönüllü olarak bu görevi üstlenmek istemezse, fontun sağlanması durumunda forumun en tembel ve yavaş balonlayıcısı :) olarak balonlamaları ben yapabilirim. (Tabi Türkiye'de bu yayının telif haklarıyla ilgili bir problem yoksa. Çünkü ilk 9 sayının satıldığını gördüm. Kitap Türkiye'de basılmış/basılıyorsa telif hakları nedeniyle sorun çıkabilir)

Son düzenleme:

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
474
1,704
Çok güzel olurdu. Çeviri ve balonlama sırasında kullanılabilecek daha yüksek çözünürlüklü dosyalar aşağıdaki linklerden indirilebilir:

Sevgili @odenat'ın balonlama için kullandığı fontun adını bilen bir arkadaşımız fontu ya da en azından ismini paylaşabilir mi? Eğer @odenat'ın bir itirazı olmayacağını düşünüyorsanız ve başka bir üyemiz gönüllü olarak bu görevi üstlenmek istemezse, fontun sağlanması durumunda forumun en tembel ve yavaş balonlayıcısı :) olarak balonlamaları ben yapabilirim. (Tabi Türkiye'de bu yayının telif haklarıyla ilgili bir problem yoksa. Çünkü ilk 9 sayının satıldığını gördüm. Kitap Türkiye'de basılmış/basılıyorsa telif hakları nedeniyle sorun çıkabilir)
satılan bu kitap, bir kısım çizgiromanseverin kendileri için yaptıkları basımdı?? ne yazık ki bir kişi çıkar amacı ile almış. (Fiyata göre söyledim)

Sayın odenat'ın başka adlarla burada olduğuna ve iş-hayat yoğunluğundan bilgisayar başından uzaklaştığına, devam eden her serisinin bir şekilde devamının yapılmasının, onu da çok mutlu edeceğine inanıyorum.