Efsanevi Star-Lord [#1-4 Çıktı]

shinigamifhk

Çeviri & Balonlama
27 Eyl 2014
33
489
Legendary%2BStar-Lord%2B004-000.jpg

Balonlama: EsperMeset(1)-Rocket(2)-RedHood(3)-Rocket(4)
Çeviri: Tiquex(1)-Smoke(2)-Mrs.Archer(3)-Smoke(4)
Kapak Tasarımı: EsperMeset-RedHood

Story arc: Face it,I rule-Şunu kabullen,Kuralları ben koyarım
Yazar: Sam Humphries
Çizer: Paco Medina&Freddie E. Williams
Kapak: Steve McNiven
Tanıtım: Efsanevi Star-lord 1-5# sayılarından oluşmaktadır.

Galaxinin Koruyucularının sayfalarından! Peter Quill Badoonlarla savaşır, bir yetimhaneyi kurtarır ve yine de X-men'den Kitty Pryde'la flört edecek zamanı bulur- Efsanevi Star-Lord için hepsi bir günlük iş! Ama Peter geçmişiyle garip bir bağlantısı olan bir kelle avcısı tarafından yakalandığında, devasa bir uzaylının yemeği olmadan önce bu ikisi yaptıklarını telafi eder mi ? Bir Baddon idam cezası kesinlikle Peter'ın iyi zaman anlayışına uymuyor- şansına, elinde bir as vardı. Ama Star-Lord yakında hayatında pek çok şeyi kaybetmesinin sorumlusu olan her şeye gücü yeten Titan'la karşılaşacak: Thanos! Bu tüm savaşları sonlandıracak savaş, ama Star-Lord'un bundan sağ çıkması mümkün mü? Eğer başarabilirse, Hain Bay Knife ve Black Vortex olarak bilinen kadim kozmik nesne bekliyor olacak...

İndirme Linki:

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,145
37,585
İstanbul
Keşfedilecek ne çok şey var. Ne dünyalar, ne kurgular... Sunumda yer alan tanıtım yazısı epey cezbedici.

Keşfe çıkalım o halde.

Seride emeği geçen çok isim var. Hepsine teker teker teşekkür ediyorum; EsperMeset'e, Rocket'e, RedHood'a, Tiquex'e, Smoke'a, Mrs.Archer'a... Umarım kimseyi unutmamışımdır. :)

fatihcetin

Aktif Üye
22 Haz 2015
348
624
Thanos kötü olmasına rağmen en sevdiğim karakter. Thanos başlıklarını gezerken bu 4 sayıya denk geldim ve hemen indirip okuyorum. Elinize sağlık.

tar27

Yeni Üye
21 Ağu 2017
37
50
merhaba 4 sayının linki hata veriyor.düzeltebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler