eankara hazırladı. Yeşil Çizgi Romanlar. 5 temel ÇizgiRoman.

levon

Aktif Üye
18 Şub 2022
188
2,182
Sevgili ÇizgiRomancılar. Yaşadığımız sıcaklar bizlere küresel ısınmayı yeniden hatırlatıyor. eankara, sanki bu sıcakları hissetmiş gibi bize Yeşil ÇizgiRomanlar konusunu hazırlamış.
--eankara, en eskisinden, en yenisine kadar, 5 ÇizgiRomanı büyüteci altına aldı.
--MARK TRAIL, CLIMATE CHANGED, NBS, I’M NOT A PLASTIC BAG, JUNK RABBIT
--Yetmezmiş gibi, bayramda bize bir TEX öyküsü incelemesi hazırlıyor. Efsanevi çizer BRECCİA'nın çizdiği YÜZBAŞI JACK öyküsü de yolda.
cizgiromantik.com ile kalın.

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,345
8,146
Üstat @eankara'dan yine çok ilgi çekici bir konuda harikulade bir inceleme... Her hafta "üstat acaba bu hafta hangi konuyu inceleyecek?" diye merakla bekliyorum. Değerli @eankara, bu haftaki incelemede yine çok önemli bir konuya temas etmiş: çevre ve ekolojik sorunları ele alan çizgi romanlar. Bu ufuk açısı incelemeden öğreniyoruz ki bu konudaki çizgi romanlar çevresel yıkımın bu denli yoğun olmadığı 1940'larda bile varmış. Sanatçı öngörüsü denilen şey tam da böyle birşey işte...
Değerli @levon'un müjdesi ise bu bayram çifte bayram yaşayacağımızın göstergesi. İflah olmaz bir Tex müptelası olarak, değerli @eankara'nın Yüzbaşı Jack incelemesini sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Değerli @eankara üstadımıza bu ufuk açıcı incelemeleri, değerli @levon'a ise bu incelemeleri okumamıza olanak sağlaması nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,665
37,511
Üstat @Calligrapher , harika bir şekilde çalışmayı değerlendirmiş... Üstadın bu sözü üzerine söz edecek bilgide değilim.

Bana düşen teşekkür etmek.

Üstat @eankara 'ya adeta akademik araştırma gibi yoğun emek harcayarak oluşturduğu ve yeni bilgiler edinmemizi, olaylara farklı bir pencereden bakmamızı sağlayan çalışmaları için çok teşekkür ederiz.

Ve bu değerli çalışmaları bize ulaştıran Üstat @levon 'a ayrıca çok teşekkürler.

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
591
3,167
Yaşadığımız sıcaklar bizlere küresel ısınmayı yeniden hatırlatıyor. eankara, sanki bu sıcakları hissetmiş gibi bize Yeşil ÇizgiRomanlar konusunu hazırlamış.
--eankara, en eskisinden, en yenisine kadar, 5 ÇizgiRomanı büyüteci altına aldı.
--MARK TRAIL, CLIMATE CHANGED, NBS, I’M NOT A PLASTIC BAG, JUNK RABBIT
Varlığından bile haberimiz olmayan çevreci Çizgi Romanlar hakkındaki yazınızdan dolayı çok sevindim
Araştırmacılığınıza ve emeğinize sağlık sn @eankara
Teşekkür ediyorum

sn @levon
Öncelikle bu alternatif ve kapsamlı yazılara yuva hazırladığınız için teşekkür ediyorum.
Bu ve benzeri araştırmalara sitenizdeki ana sayfadan iki değil de
(örneğin drop Drop-down menu gibi)
tek linkle ulaşılması bence erişimi artıracaktır diye düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?

levon

Aktif Üye
18 Şub 2022
188
2,182
Varlığından bile haberimiz olmayan çevreci Çizgi Romanlar hakkındaki yazınızdan dolayı çok sevindim
Araştırmacılığınıza ve emeğinize sağlık sn @eankara
Teşekkür ediyorum

sn @levon
Öncelikle bu alternatif ve kapsamlı yazılara yuva hazırladığınız için teşekkür ediyorum.
Bu ve benzeri araştırmalara sitenizdeki ana sayfadan iki değil de
(örneğin drop Drop-down menu gibi)
tek linkle ulaşılması bence erişimi artıracaktır diye düşünüyorum.
Siz ne dersiniz?
@kemalettin üstat. Bir şey daha anladım ki, ben bu web işlerinden anlamıyorum :) Drop-down menu demişsiniz. Site yazılımı için bana yardım eden (bedelsiz olarak) genç arkadaşımdan yardım isteyeceğim, yapabilir miyiz diye? Fikir güzel, bence de iyi olur. İlgileneceğim. Teşekkürler.