Diyar'a Nazar Değdi...

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
26,095
ordu-turkey
Bende de hafif tertip sıkıntılar başladı; kalpte bazen çarpıntı oluyor, henüz ciddi düzeyde değilmiş, hafif ilaç takviyesi ile gideceği yere gidecek. Yaş 59 oldu ki dayılarımın ikisi de 70'li yaşlarda terk-i diyar etti. Baba tarafında dersen her şey var böbrek yetmezliği dahil. Bakalım sonumuz nasıl olacak?! Ben ölümden asla korkmadım, tek korkum yoğun bakımlarda aylarca sürünerek ölmek. Diyardaki tüm dostlara sağlık ve huzur diliyorum. İnanın her şey boş. Sadece yapılan iyilikler kalıyor geride, bir parça bezle gidiyoruz buradan. O yüzden kimseyi kırmayalım. Sevgi ve saygılar.
 

zeynelabi

Kıdemli Üye
11 Eki 2009
1,054
3,561
Çizgi diyarı yaşlanıyor. Çoğumuz 50 nin, hatta 60 ın üstündeyiz. Hepimiz benzer hastalıklarla boğuşuyor. Ama dünyaya bir daha gelsem bu kuşağa mensup olmak isterdim. Bazılarımız Elektriğin bile olmadığı ortamlarda doğdu büyüdü. Yaşadığımız değişimler ütopya gibi. Babamın duasıyla bitireceğim. Allah elden ayaktan düşürmesin. Ağaçlar gibi ayakta yaşlanalım. Hepinize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
 

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,243
54,226
Kendi Koltuğunda
Tüm dostlarımıza geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim..
Bende aynı Şeker, kalp yüksek tansiyon ,kolesterol, göz glokomu ilaç ve iğnelerle devam ediyoruz. Biz yaşlı kurtlar burada vakit geçiriyoruz. Dostlar olmayınca yalnız hissediyoruz kendimizi. Dostlarla moral bulup kitaplarla vakit geçirmeye çalışıyoruz.
Ölelim sevgilim dostlar sağolsun şarkısı geldi aklıma.
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,006
12,006
Doğanın kanunu, yaşlanacak ve yaş ile ilgili sorunlar yaşayacağız. Çoğu zaman insanın hissettiği yaşı ile beden yaşı arasında epey bir fark oluyor ve beden de zaman zaman bu farkı hatırlatıp konuya dikkat çekiyor. Olacak o kadar. Sağlık sorunu yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, inceliği için sevgili Direnc11'e teşekkür ediyorum...
 

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
774
5,736
Kdz. Ereğli
Şu sıralar epeyce bir dostumuz sağlık sorunlarıyla uğraşıyor. Sevgili @savok bir süredir gözleriyle ilgili sorun yaşıyor. Bereket versin daha iyiye gidiyor. Sevgili @yeryüzü birkaç gün önce ayağını kırdı. @vefalı üstadımızın yaşadığı sağlık sorunu malum. @tuzla üstadımız katarakt operasyonu geçireceğinden bahsetmişti. Umarım başarıyla sonlanmıştır. Müsaadesini almadan yazıyorum; yine @abartman üstadımızın gözleriyle ilgili sıkıntısı olduğunu biliyorum. Yine kendilerinden izinsiz yazıyorum; sevgili @scanfan üstadımın konforunu epeyce olumsuz etkileyecek düzeyde şeker sorunu yaşadığını, sevgili @Otacı üstadımızın önemli bir sağlık sorunuyla boğuştuğunu biliyorum. Kronik sağlık sorunları olan epeyce dostumuz var. Muhakkak atladığım benzer durumda başka dostlarımız da var. Ve yine muhakkak daha fazla dostumuz yaşadığı sorunları dile getirmiyor bile, haberdar değiliz.

Hayatın seyrinde bunlar var elbette. Ama biraz arttı son zamanlarda. Dilim varmıyor ama yaş almakla ilgili herhalde tüm bunlar. Diyeceğim o ki sağlıkla aldığımız her nefesin kıymetini bilelim. İncitmeden, kırmadan dostluklarımızı koruyalım.

Sağlık sorunları yaşayan, burada andığımız ya da an(a)madığımız, tüm dostlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. En kötüsü bu olsun ve çabucak şifa bulsunlar.
Dostlar, hepinize çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlık ve sevdiklerinizle birlikte, huzur içinde gündelik hayatınıza dönmenizi diliyorum. Aman biraz dikkat... Unutmayın, en güzel günlerimizi yaşamadık daha...
 
Üst