gitarisyen
Çeviri & Balonlama
Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. Allah sabırlar versin.
Size de başsağlığı dilerim Serdar dostum. İnşallah annenizin mekanı cennet olurBen de 4 Şubat'ta annemi kaybettim ve hala toparlamadım. Anne acısı çok başka, değerli iskenderunlu dosta sabır, annesine rahmetler diliyorum.
İnşallah anneniz sağlığına kavuşur sevgili dostum. Geçmiş olsun.Mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun sevgili İskenderunlu. Benim annem de kötü hastalıkla mücadele ediyor.
Sevgili Hakan Sait, umarım annen kolay bir şekilde bu mücadelesini kazanır ve daha uzun süre sevdikleriyle birlikte olur. Selamlar ve saygılarımla.Mekanı cennet olsun. Başınız sağolsun sevgili İskenderunlu. Benim annem de kötü hastalıkla mücadele ediyor.
Allah'tan sevgili annenize acil şifalar diliyorum. Çok geçmiş olsun üstadım..Mekanı cennet olsun. Başınız sağ olsun sevgili İskenderunlu. Benim annem de kötü hastalıkla mücadele ediyor.
Maalesef İskenderunlu dostumuzun Sevgili annesinin hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhumeye Allah'tan rahmet, İskenderunlu dostumuza da sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun!
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Size de sabır diliyorum.Size de başsağlığı dilerim Serdar dostum. İnşallah annenizin mekanı cennet olur