Dampyr 300 Üç Yüz (Mart 2025)

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,612
78,923
NeverLand

"Zamanın şafağında, mahkum edilmiş bir gezegenden kaçan uzaylı bir ırkın hayatta kalanları dünyamıza ulaştı...
Ve onlar Gece Efendileri'ne dönüştüler. İnsan ırkıyla gizli ve asalak birliktelikleri artık kesin bir krize doğru ilerliyor...
İkisi arasındaki nefret, medeniyetimizin varlığını tehlikeye atacak... Lord Marsden, eğer Dampyr kendisini kurban
olarak sunmazsa, Dünya'yı kaosa sokacak ve onu barbarlığa geri döndürecek. Ancak baş vampirin oyunu hileli.

Geri sayım çoktan başladı ve dünyanın sonu kaçınılmaz... Her şeyin sonu..."

Keyifli okumalar.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,312
12,478
Büyük bir azim ve kararlı çalışmalarınız ile bizlere 300 ncü sayıya ulaştırdığınız için teşekkürler üstadım. Yaptığınız bu meşakatli özverili çalışma her türlü övgüye mazhar takdire şayandır. Sizlere bir teşekkür ile geçiştiriyorsak kusurumuza bakmayın, Sevgi ve saygılarımla iyi ki varsınız.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,324
7,875
Değerli @bakunin 'in bitmez tükenmez enerjisi ve emekleriyle bizlere sunduğu Dampyr dizisinde, 300 adlı renkli macerayı önemli bir kilometre taşı olarak görüyorum. Hayır, bu kez gördüğüm macera, çizgi roman severlerin çok bildiği, hem kitabı hem de filmi ile hemen hatırlayacağımız '' 300 Spartalı ''dan oldukça farklı. Tarihsel olarak bir dönemi, 3. yy.' ı kapatan macera var karşımızda.

Sn. @bakunin ile, Dampyr'in Dante uyarlaması bir başka macerası nedeniyle, beni kırmayarak kabul ettiği röportajda , bu sevginin başlangıcını şöyle açıklamıştı;

'' Malumunuz ben yaştakilerin favori arasında Tex, Zagor, Mister No gibi kült karakterler ilk sıralarda gelmekteydi ve hala da nispeten öyle bence. Haluk abimiz bana bir gün “Şu Dampyr’lere bir el atıversene. Ben çok seviyorum ama Türkiye’deki yayınını sonlandırdılar.” dedi. Haluk abi benden bir şey istediyse bunu yapmamak olmazdı tabi. Ve istemeye istemeye biraz zorlanarak 97. sayı Gece ve Sis macerasıyla başladı hikaye. Konuya hakim olmadığımdan önce tüm çıkmış sayıları okuyarak, notlar alarak, anlamadığım noktalarda Haluk abiyle konuşarak ilerlemeyi sürdürdüm. Tabi sayılar ilerledikçe, Haluk abinin her yeni sayıda çocuklar gibi sevindiğini gördükçe bu işi ayda 2 sayı şeklinde planladım. Ancak Türkiye’de yeniden yayımlanma olasılığına karşı sadece Haluk abi ve birkaç yönetici arkadaşım arasında paylaşmak mecburiyetinde kaldım. Haluk abinin vefatı tabii ki büyük bir yıkım oldu benim için. Ve forumdan biraz uzaklaşmama yol açtı bu. Ancak uzaklaşmadığım tek şey ona verdiğim sözdü.. ''

Sn. @bakunin giderek büyük sevgiye dönüşen kendi Dampyr macerasının başlangıcını böyle anlatmıştı. Çizgi roman sevgisi, bir kahramana duyulan sevgi ve hayranlık , aynı zamanda aşk macerası bir bakıma.
Eminim , her fırsatta sevgi ve saygıyla andığımız Haluk ağabey, Sn. @bakunin 'in bu faaliyetlerini bir yerlerden görüyor ve seviniyordur. Gurur duyduğunu düşünüyorum, bu ve benzeri çalışmaları izleyerek.

Emekleriniz için çok teşekkürler değerli @bakunin. Bu sevginizin , diyar dostlarımıza olduğu gibi bana da geçtiğini yazmak istedim. Nice 300. sayılara diyorum. Sağ olun, var olun.