DALTAS ve HADON ile ANTALYA SANCAK TOPLANTISI

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
13,537
379,648

Üstatların üstadı DALTAS, nefesin daim olsun var olsun!

ÇOK ÖZLEMİŞTİK,
ŞEREF VERDİ, HASRET GİDERDİK.
KARŞILIKSIZ OLARAK ,EL EMEĞİ, GÖZ NURU ESERLERİN
GELECEK NESİLLERE IŞIK TUTACAKTIR.
ÇİZGİ DİYARI VE ÇİZGİ ROMAN SEVDALILARI OLARAK
DALTAS'I SEVİYORUZ.

Kastamonulu Çizgi Roman Sevdalısı HADON (ADİL),

VARLIĞINLA ONUR DUYUYORUZ.
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da
dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz.

Antalyalı Çizgi Roman Sevdalısı HAKAN SAİT.

Gerçek dostlar, çıkarları bitene kadar değil yüreği yettiği yere kadar sizi sevenlerdir.

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

Dört yigit, dört ÇİZGİ ROMAN SEVDALISI.

Hiç bir karşılık beklemeden gelecek nesillere eser bırakmaya çalışan bir avuç fedakar.

Sitemizdeki üyelerin büyük bir bölümü gerçek ismini saklıyor,
fotoğrafını saklıyor.
Sanki Çizgi Roman sevmek suç muş.

Her köyün bir delisi varmış,
Antalyalı çizgi roman sevdalıları,ANTALYA DELİLERİ.
Saygılarımla.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
3,817
40,433
Biribirinden değerli eserleri bizlerle paylaşan, zamanını bizler için harcamaktan çekinmeyen, fedakarlıkta sınır tanımayan Sizleri bir arada, sağlıklı görmekten mutluluk duyduk. Sağolun, varolun, daima Çizgi Diyarında olun.

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,039
13,981
Sayın Daltas'ı sağ ve esen görmek beni sevindirdi. Kendisine bizimle paylaştığı pırıl pırıl teksler için teşekkürlerimi bu vesile ile iletmek isterim. Diğer arkadaşlarımız: HADON (ADİL), HAKANSAİT ve bu gönderi ile bizi haberdar eden Sevgili Murtaza kardeşimiz de var olsunlar.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,161
37,764
İstanbul
Bugüne kadar Diyar'a büyük katkıları olan dört üstadımızı bir arada görmek büyük mutluluk oldu benim için. Ulaşılması son derece güç eserlere sadece bir tıkla ulaşmamızı sağlayan üstatlarıma bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Hepsine sağlıklı, huzurlu, uzun ömürler diliyorum.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,222
79,547
hiçbiryerde :)
Ne iyi ettiniz de buluştunuz sevgili dostlar, Daltas, Hadon, Hakansait ve Murtaza üstatlar.
Güzel muhabbetinizi hepimiz paylaşmış olduk bir nebze. Bu yaz umarım mümkün olur,
ben de uzun süredir gitmediğim Antalya'yı görmek, dostları ziyaret etmek istiyorum.
Selamlar, sevgi ve saygılar hepinize.