cizgilikitap.com sitesinin akıbeti neden bu kadar kötü oldu?

5 Şub 2025
1
0
cizgilikitap.com sitesinin akıbeti neden bu kadar kötü oldu?

Merhabalar cizgidiyari.com sitesi ahalisi uzun zamandır aklıma takılan bir konuyu sizlere sormak istiyorum. Bu siteyi uzun zamandır keyif alarak kullanıyorum gerçekten çok kaliteli bir site ve bu sitedeki katılımcılar bu siteye çok emek veriyorlar. Ben de bu siteye çizgi roman yüklemek istedim ama gerek kalmadı çünkü benim yüklemek istediğim bütün çizgi romanlar zaten sitede vardı sitede olmayıp bende olan sadece can dündar ın erdoğan çizgi romanıydı onu yükledim o da çok sert GERÇEKLERİ anlatan bir çizgi roman olduğu için siteyi zora sokabileceği gerekçesiyle silindi ve bu vesileyle o çizgi romanı okumak isteyenler varsa epostama yazsınlar mediafire indirme linkini göndereyim yani özet siteyi seviyorum destek olmakta hep isterim ama yazdığım gibi şu an için yükleyeceğim bir çizgi roman yok çünkü bendeki çizgi romanların hepsi sitede yüklü.

Bu girizgahtan sonra şimdi sizlere sormak istediğimi soruyorum bu siteden daha sonra kurulan bir site var cizgilikitap.com bu site ile beraber o siteyi de takip ediyordum o da gerçekten kaliteli bir siteydi di li geçmiş zamanla yazdım çünkü artık maalesef kaliteli değil atıl ölü bir site çünkü maalesef o siteye artık yeni çizgi romanlar yüklenmiyor hatta vaz geçtim yeni çizgi romanlar yüklenmesini artık siteye üye bile olunamıyor. Şimdi benim merak ettiğim şey şu anladığım kadarıyla o siteyi bu site ile bir takım anlaşmazlıklar yaşayan küskünler kurdu bu sadece TAHMİNİM ama sanırım doğru bir tahmin ve o sitenin kurulması iyi oldu çünkü her zaman rekabet iyidir mesela bir telefon şirketi olursa fiyatları çok kazık olur birden fazla telefon şirketi olursa fiyatlar ucuzlar tabii cizgidiyari.com şu an en kaliteli site ama alternatiflerinin olması iyidir çünkü rekabet olur rekabet olunca kalite artar. Buradan ayrılanlar neden ayrılmıştır neden KÜSMÜŞLERDİR neden o siteyi kurmuşlardır BELKİDE bir küsme olmadan kurmuşlardır son KERTEDE o sitenin niye kurulduğunu bilmiyorum ama bilmek isterim zaten mutlaka illaki cizgilikitap.com sitesini kuranlardan bazıları hala bu siteye de üyedirler işte o üyeler cizgilikitap.com sitesini neden kurduklarını ve şimdi neden atıl halde bıraktıklarını yazarlarsa sevinirim ister bu ilanımın altına yazsınlar ya da deşifre olmak istemiyorlarsa bu mektubumun sonunda yazacağım e-postama yazsınlar. Benim üzüldüğüm nokta şu oldu tabii cizgilikitap.com asla cizgidiyari.com kadar kaliteli bir site değil ama o da kendi çapında kaliteli bir siteydi ama neden bu kadar atıl kaldı ve neden ölüme mahkum oldu gerçekten üzülüyorum. Ben siteye üyeydim ama atıl kalınca kullanmamaya başladım sonra bir gün tekrar bir gireyim ne var ne yok bir bakayım dedim ama bilgisayarımın hard diski bozulunca kullanıcı adı ve şifrem silindi ezberden de bilmiyordum çünkü uzun zamandır siteye girmiyordum unutmuştum sorun olmaz tekrar üyelik alırım dedim işte zurnanın zart dediği son delik orası oldu çünkü maalesef siteye yeni üyelik alınamıyordu çünkü sitenin moderatörleri üyelik olabilmek için baş vuranların başvurularına bakmıyorlardı bile defalarca üye olmaya çalıştım ama olamadım sitenin elektronik posta adresine eposta yazdım cevap yazmadılar sitenin facebook sayfası var oraya yazdım oradan da cevap yazmadılar. Yani gerçekten üzüldüm tabii ki taklitler asıllarını yaşatır sözü doğrutur cizgilikitap.com sitesi her zaman cizgidiyari.com sitesinin taklitidi olarak kalacaktı ama kötü bir kopyası olarak değil kaliteli bir taklidi olarak kalacaktı ki o da bir başarıydı ama maalesef kaliteli bir taklit olarak bile kalmayı beceremediler cizgilikitap.com bu kadar atıl kalmamalıydı üye alımlarına bakmayacak hale düşmemeliydi facebook sayfasında son 2 yılda sadece 2 kişi üye olamadıklarını yazmışlar yazdıkları şunlar

Çizgili kitap adminleri sayfaya kayıt talebinde bulunuyorum kayıt kabul edilmiyor lütfen üyelikte esnek olur musunuz içeriğe ulaşamıyoruz hiç

Içerikleriniz çok güzel. Güzelliklere ulaşmak bu kadar zor olmamalı.

eksisozluk.com sitesinde cizgilikitap.com başlığına çok haklı olarak yazılanlar bunlar

ilk açınca güzel bir çizgi roman sitesini çağrıştırıyor. ama iyi özelliği orada bitiyor. siteye üye oluyorsun, mail attık diyor; mail gelmiyor. tekrar mail at linki yok sitenin hiç bir yerinde.

hadi mail geldi, tıklıyorsun; üyeliğin aktive olacak diyor, on dakika sonra üyeliğin hop diye siliniyor. neden, niye hiçbir şey denmeden.

facebook sayfası var, özel mesaj atıyorsun ya ben üye olamıyorum, mail gelmedi yazıyorsun; okunmuyor. whatsapp numarası koymuşlar, mesaj atıyorsun, cevap gelmiyor; facebook sayfasına geri dönüyorsun, seni banlamışlar mail gelmedi dedin diye, bir daha özel mesaj yazamıyorsun. cevap vermeye tenezzül bile etmiyorlar bu arada.

sanırım gerçekten sorunlu biri tarafından "yönetiliyor". forumdan anlamadığı da belli. bir forum kuralları için 5 ayrı başlık dolaşman gerekiyor. tek başlığa toplamayı bile akıl edememişler.

gamer

29.03.2020 01:25

BU YAZAR SİTEMİNDE ÇOK HAKLI

ne yapmamız ne olması gerek bir anlasak üye olmak için, 2 saat sonra iptal oldu üyelik başvurusu ama neden ? beni edevletten mi araştırdın ne yaptın ne kanıya vardın da üye yapmıyorsun ?

patientx

07.09.2020 00:41

tam manasıyla dandik bir site. üye olmak mümkün değil, zira üyelik süreci çalışmıyor. büyük ihtimalle zamanla atıl hale gelmiş bir site.

yatan marx

26.01.2021 14:23

Bu yazılanları okuyunca tamam bu iş bitmiştir dedim fakat hakkını yemeyeyim geçmişte sadece bir tane çizgi roman cizgidiyari.com sitesinde yoktu cizgilikitap.com sitesinden indirip cizgidiyari.com sitesine yüklemiştim.
Özetle toparlamam gerekirse eğer bu uzun mektubumu buraya kadar okuduysanız okuyanlardan ricam eğer cizgilikitap.com sitesini kuran kişilerden biriyseniz lütfen bu ilanımın altına o siteyi neden bu siteye alternatif olarak kurdunuz yazın eğer deşifre olmak istemiyorsanız elektronik postama yazın ve neden bu site bu kadar atıl kaldı neden bu siteye üyelik kabul olmuyor onlarında cevabını yazın tabii bu soruların cevaplarını yazmalarını istediğim kişiler cizgilikitap.com sitesinin kurucuları üyeleri onların dışında o siteye üye olmayan sitenin kurucularından olmayan kişiler de konu hakkında bilgileri varsa sorularıma cevap yazarlarsa sevinirim çünkü sonuçta bu sitede aramaya cizgilikitap.com yazınca birkaç bağlantı linki hariç siteyle ilgili hiçbir bilgi çıkmıyor site niye kuruldu neden kuruldu kimler kurdu neden atıl kaldı hiçbir bilgi yok bir de ricam var eğer bu mektubumu okuyanlardan biri veya birileri cizgilikitap.com sitenin yöneticilerindense en azından bir başlangıç yapabilirler küskünlüklerini bırakabilirler ve gelen elektronik postalarını okuyabilirler gelen üyelik başvurularını kabul edip üye olmak için bekleyenleri üye yapabilirler ama bunların olacağına hiç umudum yok bunların olacağını hiç sanmıyorum o yüzden bu siteden cizgilikitap.com sitesine üyeliği olan birileri epostama cizgilikitap.com daki kullanıcı adı ve şifresini yazarsa sevinirim çünkü tüm çizgi roman sitelerinde üyeliğim var o sitede de olsun isterim ve kullanıcı adımı şifresini yazacak kişiler bana güvenebilirler asla da şifrelerini değiştirmem neden iyiliğe kötülük yapayım kim bilir gerçi hiç umudum yok ama belki bu mektubumdan sonra BELKİDE sitenin yöneticileri biraz çaba sarf ederek siteyi atı olmaktan çıkarırlar. Tamam sonuçta o site illaki çok kaliteli olmak zorunda değil illaki cizgidiyari.com sitesinden daha iyi olmak zorunda değil ama ikincilikte başarıdır Dünya Kupası'nda finalde kaybetmek ikinci olmak şampiyon olmak kadar olmasada başarıdır sonuçta her mücadelede her rekabette kazanmak da var kaybetmek de var birincilik de değerlidir ikincilik de değerlidir samimi bir şekilde yazdım bu mektubu çünkü o sitenin atıl kalması ve üye olmak isteyen kişilerin üye olamaması üzücü yazdığım gibi konuya vakıf olanlar o site niye kuruldu buradan küsenler mi kurdu neden zamanla site atıl kaldı bu soruların cevaplarını bilenler varsa cevapları ister bu mesajımın altına ister kahramanlarseruvenler@hotmail.com epostama yazsınlar sonuçta buradan küsüp gidenler olduysa onlarda şunu unutmasınlar ayrılıklar da sevdaya dahil ve eninde sonunda yolu sevgiden geçen herkes bir gün bir yerde mutlaka buluşurlar.

Mektubumu sonlandırıyorum herkese çizgi roman dolu günler diliyorum. İyi günler.

erdallll

Onursal Üye
24 Eyl 2009
1,466
7,225
Daha dün yine üye olmak istedim.Olamadım.Her çizgi roman sever gibi bende o siteye üye olmuştum.Bir süre sonra siteye giriş yapamaz oldum.Acaba burda olduğumuz için çıkarttılar mı diye düşündüm.Mesaj attım cevap alamadım.Sonraları ara ara üye olmak için başvurdum ama kabuledilmedim.Önceleri çizgili forum adında bir siteydi.Vip üyelik yaparlardı.Yani herkes istediğini indiremezdi.Sonra kapandı.Daha sonra çizgili kitap açıldı.Çizgi roman kardeşliği vardı.Bir çok üye iki sitede de aktif paylaşımlar yapıyordu.Ama yöneticiler ne düşünüyor bilemem.Kısaca çizgi roman severler arasında küskünlük olmaz diye düşünüyorum.