Çizgi dünyasında WOODSTOCK. eankara hazırladı

levon

Aktif Üye
18 Şub 2022
209
2,544
Muğla. Milas
eankara hazırladı. Efsane Müzik Festivali WOODSTOCK, Çizgi dünyasında.
--‘’Çiçek Çocuklar‘’ ya da ‘’Hippi‘’ adı verilen kitle için, ‘’özgürlük, anti militarizm, barış, sevgi ve müzik‘’ önemliydi.
--WOODSTOCK festivalinde, tüm olumsuzluklara rağmen, pek çok sanatçı, izleyenlere tam bir müzik ziyafeti sundu. Ve tabii ki Çizgi dünyası buna kayıtsız kalamazdı.
--Önümüzde ki hafta, çizgi öykülerin nasıl reklam aracı olarak kullanıldıklarını göreceğiz.
cizgiromantik.com ile kalın

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,273
7,467
Ilginiz için teşekkürler Sn. @gurcansarı . Özellikle mesajınızın son dizesi , çok sevdiğim rock topluluğu Jethro Tull "ın unutulmaz parçasını hatırlattınız. ( Too old to rock'n roll too young to die ) Sağ olun.

Albumde bildiğiniz gibi, tüm enstrumanları Ian Anderson çalmış, üst üste kayıt yapmıştı.

Son düzenleme:

gurcansarı

Çeviri & Balonlama
10 Tem 2010
597
3,821
istanbul
Ilginiz için teşekkürler Sn. @gurcansarı . Özellikle mesajınızın son dizesi , çok sevdiğim rock topluluğu Jethro Tull "ın unutulmaz parçasını hatırlattınız. ( To old to rock"n roll to young to die ) Sağ olun.

Albumde bildiğiniz gibi, tüm enstrumanları Ian Anderson çalmış, üst üste kayıt yapmıştı.
rock müzik , özellikle de 70 ler rock sevmeme rağmen jethro tull dinlediğim bir grup değil maalesef ( hiç dinlememiş değilim tabii ) fakat bu grup hakkında daha 1 - 2 gün önce öğrendiğim bir bilgi çok ilginçti. konserlerinden birine sadece 1 kişi gelmiş ve adamı gitmemesi için ikna ederek sadece ona 1,5 saat kadar performans yapmışlar diye görmüştüm. ( umarım karıştırmıyorumdur. )
bu arada yazınızı hemen kızıma gönderdim. hala dişe dokunur bir başarı elde edememiş olsam da ısrarla onu da rock müzik dinleyicisi yapmaya çalışıyorum bu vesileyle bu müziğin tarihçesini ve ruhunu da öğrenmesi için kısa fakat güzel bir yazıydı. ( uzun bir yazıyı ona okutmam da imkansızdı sanırım :) )