Çizgi Diyarı'nın sanal değil gerçek kahramanı sevgili Savok, nice mutlu yıllara!..

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,210
75,906

Doğum gününüz kutlu olsun sayın "Savok". Size sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
D_Happy_Birthday_Pasta.jpg

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
140,994
Sayın Admin,
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun.
Allah(CC) nice mutlu yılları sevdiklerinle birlikte geçirmeyi nasip etsin.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,145
Kasımpaşa
Sevgili dostlarım, forum arkadaşlarım öncelikle bana gösterdiğinizi bu teveccüh ve iyi dilekler için hepinize teşekkür ederim. Dün 52. yaşımı bitirdim. Tesadüf babam da rutin hastane kontrolleri için Samsun'dan İstanbul'a gelmişti. Gündüz babamlaydık, biraz zor yürüyor, cami cuma eyledik, akşama balıkçıya gidelim dedik, bu aileden eksik annem vardı dün, o da çok severdi böyle gezmeleri.. Onu andık. Güldük, eğlendik, hüzünlendik, eskilerden, yenilerden bahsettik, bir ara babam yaşımı sordu, 52 deyince tüh tüh dedi bu çocuk da yaşlanmış demez mi.. Galiba günün en doğru sözü de buydu.. Evet biz yaşlandık ve hiç de güzelleşmedi dünya.. Lafın özü sözü, seven sevmeyen kutlayıp kutlamayan tüm üyelere selam olsun, teşekkür ederim. Ben buradaki dostlarımı ailem gibi gördüğüm için ailemin fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum. Sağlıcakla kalın.

20150320_195755.jpg

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,064
2,808
Sevgili adminimiz Savaş beye bende sağlıklı uzun ömürler dilerim.dostlarınızla birlikte nice güzel yıllara.

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Sevgili Savok kardeşim doğum günün kutlu olsun,Allah'ım gam ve kederden uzak,huzur ve mutluluk dolu,sevdiklerinle-sevenlerinle birlikte geçireceğin bir ömür nasip etsin.

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
908
4,745
İzmir
Resminizdeki mutlu aile görüntünüzün uzun ve huzur dolu olarak bir ömür boyu sürmesini dileyerek doğum gününüzü kutlarım.

12 Şub 2010
15,006
545,755
Bazen tuhaf huylarım oluyor:)
Sevgili dostumun yeni yaşını buradan bir türlü kutlayamadım
Belki de gönlümden geçeni tam olarak yazamayacağım içindir
Sağlık ve afiyetle, mutlu ve huzurlu nice yılların olsun, iyi ki çizgi roman varmış da senin gibi insanlarla tanışabildim
Selam, sevgi ve saygılarımla yeni yaşını kutluyorum