Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çizgi Diyarı'nın sanal değil gerçek kahramanı sevgili Savok, nice mutlu yıllara!..
Sevgili dostlarım, forum arkadaşlarım öncelikle bana gösterdiğinizi bu teveccüh ve iyi dilekler için hepinize teşekkür ederim. Dün 52. yaşımı bitirdim. Tesadüf babam da rutin hastane kontrolleri için Samsun'dan İstanbul'a gelmişti. Gündüz babamlaydık, biraz zor yürüyor, cami cuma eyledik, akşama balıkçıya gidelim dedik, bu aileden eksik annem vardı dün, o da çok severdi böyle gezmeleri.. Onu andık. Güldük, eğlendik, hüzünlendik, eskilerden, yenilerden bahsettik, bir ara babam yaşımı sordu, 52 deyince tüh tüh dedi bu çocuk da yaşlanmış demez mi.. Galiba günün en doğru sözü de buydu.. Evet biz yaşlandık ve hiç de güzelleşmedi dünya.. Lafın özü sözü, seven sevmeyen kutlayıp kutlamayan tüm üyelere selam olsun, teşekkür ederim. Ben buradaki dostlarımı ailem gibi gördüğüm için ailemin fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum. Sağlıcakla kalın.
Sevgili Savok kardeşim doğum günün kutlu olsun,Allah'ım gam ve kederden uzak,huzur ve mutluluk dolu,sevdiklerinle-sevenlerinle birlikte geçireceğin bir ömür nasip etsin.
Bazen tuhaf huylarım oluyor
Sevgili dostumun yeni yaşını buradan bir türlü kutlayamadım
Belki de gönlümden geçeni tam olarak yazamayacağım içindir
Sağlık ve afiyetle, mutlu ve huzurlu nice yılların olsun, iyi ki çizgi roman varmış da senin gibi insanlarla tanışabildim
Selam, sevgi ve saygılarımla yeni yaşını kutluyorum