Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doğrusu, Martin Mystere maceralarından tanınan Alfredo Castelli'nin daha önceki döneme ait '' Aristokratlar ''ının ( ya da Sn. @tuzla 'nın çevirisiyle '' Centilmenler '' ) ilk cildinin diyarımızda yayınlanması benim için büyük sürpriz olmuştu. '' Centilmenler '' uzun süredir merakla beklediğim çizgi roman kahramanları olarak, Robin Hood, Arsen Lupin gibi roman kahramanlarıyla benzer nitelikli gruptu. Sn. @tuzla 'nın çabalarıyla bu kez, Centilmenler cildinde Sultan Ahmet Camii ya da Ayasofya gibi mekanları görmek bir başka sürpriz oldu.
Yeri gelmişken tekrar yazmak isterim, Sn. @tuzla, '' Modesty Blaise '' gibi uzun soluklu serilerin paylaşımlarında da gördük, aslında diyarımızda '' paylaşım güvencesi '' kaynaklarımızdan.
Kendisine , diğer paylaşımlarının yanında ,'' Centilmenler '' için de teşekkür ediyorum. ( Bir aksilik olsa gerek 14. sayfa açılmıyor. ) Ayrıca, Sn. @MZAMAN dostumuzun talebine katılmamam mümkün değil ! Diyarımızda, daha önce görmediğimiz Martin Mystere maceralarının paylaşımını yeniden görmek, benim için de sevindirici olacaktır.