Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaşayanın başına hayatta bir kere gelebilecek en kötü acılardan biri yaşadığınız.Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olur Inşallah annemizin;ışıklar içinde yatsın...
Allah merhumeye rahmet etsin, geride bıraktıklarına da sabırlar versin. Sevdiklerimiz alemden ayrılır ama bizim bir parçamız olmaya devam ederler. Yapabileceğimiz ve gerçekten bir anlamı olan tek şey onları hayırla yad edip, onlar için dua etmektir. Acınızı paylaşıyorum.
Vefatı ile bizlere,acıyı ve kederi bırakıp giden sevdiklerimize,yüce Allah Cennet'ini nasip etsin..
Acınızı paylaşıyor,annenize rahmet,sizlere baş sağlığı ve sabır diliyorum..
Rahman ve Rahim olan Allah rahmet eylesin annenize, başınız sağolsun.
Bugün benim de babamın vefatının 1. sene-i devriyesi.
Birkaç saat önce aile içinde bir yasin okuyayım dedim.
Arada kelimeler dizildi boğazıma devam edemedim bir süre.
Tamamlamak epey vaktimi aldı.
Hep gider sevdiklerimiz de sonra yapamadıklarımıza, söyleyemediklerimize ah ederiz.
Mesajınızı dün akşam gözlerim dolarak okumuştum, ertesi günü yani bugun hala etkisindeyim, gerçekten bir yumruk oturdu boğazıma , Allah yarabbim annenize gani gani rahmet eylesin, sana sabırlar versin güzel insan, güzel abicim.