Buddy Longway 1/20 300dpi

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
418
4,870
Evren
Merhaba arkadaşlar. Daha önce paylaştığım bu güzel western hikayesinin dijital kopyasını buldum. Bu seri tarama olmadığı için renkler çok daha güzel, kapaklar orijinal, kenar boşlukları çok düzgün ve çözünürlülük çok daha iyi. Önceki seride sadece balonlama yapıp ufak tefek hataları gidermiştim, bu sefer sil baştan düzenledim, bir karakterin veya mekanın isminin başka bölümlerde değişmik olarak yazıldığını fark ettim. Bu hataların tümünü giderdim. Paylaşsam mı paylaşmasam mı diye çok düşündüm ama benim gibi takıntılı kolleksiyonerler olabileceği düşüncesi ile paylaşmaya karar verdim. Sadece %5 sıkıştırma uyguladığım için dosyalar biraz büyük oldu ama isteyenler ücretsiz uygulamalarla sıkıştırabilir.

Sağlıcakla kalın.

Aşağıdaki resimden önceki seri ile bu seri arasındaki farkı görebilirsiniz.

istavritismail

Yeni Üye
5 Şub 2024
16
44
Dijital kopya üzerinde yapılan balonlamanın yerini hiçbir paylaşım tutamaz. Renkler canlı, çözünürlük yüksek, kenar boşlukları düzgün. Harika paylaşımınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

tengrituranyolu

Yeni Üye
14 Haz 2019
21
27
Merhaba arkadaşlar. Daha önce paylaştığım bu güzel western hikayesinin dijital kopyasını buldum. Bu seri tarama olmadığı için renkler çok daha güzel, kapaklar orijinal, kenar boşlukları çok düzgün ve çözünürlülük çok daha iyi. Önceki seride sadece balonlama yapıp ufak tefek hataları gidermiştim, bu sefer sil baştan düzenledim, bir karakterin veya mekanın isminin başka bölümlerde değişmik olarak yazıldığını fark ettim. Bu hataların tümünü giderdim. Paylaşsam mı paylaşmasam mı diye çok düşündüm ama benim gibi takıntılı kolleksiyonerler olabileceği düşüncesi ile paylaşmaya karar verdim. Sadece %5 sıkıştırma uyguladığım için dosyalar biraz büyük oldu ama isteyenler ücretsiz uygulamalarla sıkıştırabilir.

Sağlıcakla kalın.

Üstat elinize kolunuza yüreğinize sağlık

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,306
8,627
Ellerine sağlık @Logic üstadım.
Merak ettiğim için soruyorum.
Bu kitap, Fumetti, Comics ve Frankofon dan hangi gruba dahil oluyor?
Yorumu yazdıktan sonra Almanca kapakları incelerken sorumun cevabını aldım.
COMICS grubuna dahilmiş.

Son düzenleme:

thorgal

Aktif Üye
18 Ocak 2018
443
1,542
İstanbul
Ellerine sağlık @Logic üstadım.
Merak ettiğim için soruyorum.
Bu kitap, Fumetti, Comicks ve Frankofon dan hangi gruba dahil oluyor?
Sayın @HACILI ,@Logic arkadaşımıza sormuşsunuz kusura bakmayın ben yanıtlıyorum Derib üstadın bu eseri (Buddy Longway) Frankafon grubuna dahildir.
Hakkında genel bilgiyi de ekliyorum;

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
310
1,098
Tercüman Çocuk günlerinden hatırası var bende. Paylaşım için çok teşekkür ederim.

logo0024

Yeni Üye
24 Şub 2016
83
327

Sağlıcakla kalın.

Ellerinize sağlık sizler yeterki paylaşmaktan vazgeçmeyin

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,496
4,963
Osmaniye
Paylaşımını yapmış olduğunuz Buddy Longway (biz ona Korkusuz Badi diyoruz) yanlış hatırlamıyorsam benim ilk okuduğum maceralardandır. Porsuk hikayesi. (O zamanlar çocuktuk, Porsuk ne yahu diye kendi kendime sormuştum, o zamanlar internet vs gibi bilgiye çabucak ulaşma imkanımız olmayınca hikayenin devamında Porsuk'un hayvan olduğunu anladık :) Tercüman Çocuk'ta okumuştum, 80'li yılların başları.
Bu arada elinize emeğinize sağlık.
Not: Lütfen font olarak şuradaki fontu kullanır mısınız? Siz bilirsiniz tabiki de.

Son düzenleme: