Bu balonlar nasıl kaldırılacak.

CanAdam

Yeni Üye
4 Ocak 2022
56
520
Boca Raton, U.S.A.
Selamlar hocam, aylar sonra geri geldim. Artık çizgi roman çevirisinden çizgi roman dublajına geçtim. ama bi konuda yardım izleyeceğim.
6dqt4me.jpeg

BU YAZILARI NASIL KALDIRACAĞIM + BALONLARI NASIL SİLECEĞİM-

öhöm.

Hepsinin üstünden manuel çizebilirim ama 37 sayfalık vaktim yok, photopea nın fill with self-awaraness çalışmıyor çünkü her birinin parlama efekti var. Bunun yapılabilme yolu var mı yoksa çizerden balonsuz halini mi istemeliyim? Ya da hiç tavsiyeniz var mı?

Teşekkürler,
Fire's VA.

connor

Çeviri & Balonlama
25 Tem 2023
1,858
21,682
Selamlar hocam, aylar sonra geri geldim. Artık çizgi roman çevirisinden çizgi roman dublajına geçtim. ama bi konuda yardım izleyeceğim.
6dqt4me.jpeg

BU YAZILARI NASIL KALDIRACAĞIM + BALONLARI NASIL SİLECEĞİM-

öhöm.

Hepsinin üstünden manuel çizebilirim ama 37 sayfalık vaktim yok, photopea nın fill with self-awaraness çalışmıyor çünkü her birinin parlama efekti var. Bunun yapılabilme yolu var mı yoksa çizerden balonsuz halini mi istemeliyim? Ya da hiç tavsiyeniz var mı?

Teşekkürler,
Fire's VA.
Instagram ya da başka bir sosyal medya hesabınız var mı?

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,482
41,928
İzmir
s0vq8p4.jpeg

Size bir fikir vermesi için yaptığım bir çalışma. Biraz özensiz bir şekilde yaklaşık yarım saatte yapıldı. Daha kısa bir yöntem bulamazsanız PS klonlama aracını kullanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey Sabır ve Zaman. Kolay gelsin.

CanAdam

Yeni Üye
4 Ocak 2022
56
520
Boca Raton, U.S.A.
s0vq8p4.jpeg

Size bir fikir vermesi için yaptığım bir çalışma. Biraz özensiz bir şekilde yaklaşık yarım saatte yapıldı. Daha kısa bir yöntem bulamazsanız PS klonlama aracını kullanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey Sabır ve Zaman. Kolay gelsin.
lütfen izin verin ağlayayım-
HOCAM AŞIRI İYİ OLMUŞ NASIL YAPTINIZ YARDIMCI OLUR MUSUNUZ-

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
294
837
Google AI Studio, Model: Gemini 2.0 Flash (Image Generation) Experimental.
Prompt:
Remove all text from the image, including any speech bubbles, captions, or sound effects, but keep the background, characters, colors, and all visual elements exactly the same. I want to add my own language later, so preserve the original artwork and layout—just erase the text. Find and remove blurry "@hoshi_rar" texts which are repeated five times.

Süreç:

Sonuç, sonraki mesajda.

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
294
837
ChatGPT4o'ya bunu promptla yaptıramadım. Google Gemini Flash 2.0 bu konuda daha iyi
Ayrıca, şu balonlar da siliniyor. Balonları silmesini önleyemedim, ama bu şekilde de işinizi görebilir sanıyorum.
Maalesef sağ alta Gemini simgesi koymuş.
Tokmaktan çıkan sesleri de silmiş

Aşağıdaki prompt denemesine rağmen konuşma balonlarını tamamen siliyor.
Remove all text from the image, but keep the speech balloons, background, characters, colors, and all visual elements exactly the same. I want to add my own language later, so preserve the original artwork and layout—just erase the text. Find and remove blurry "@hoshi_rar" texts which are repeated five times. Preserve background and edges of speech balloons.

Aslında sonuç olarak, bu tartışmanın başlığında istenen şeyi yapıyor, konuşma balonlarını kaldırıyor.

Son düzenleme:

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
294
837
prompt:
Erase text in speech balloons from the image, but keep the speech balloons, background, characters, colors, and all visual elements exactly the same. I want to add my own language later, so preserve the original artwork and layout—just erase the text. Find and remove blurry "@hoshi_rar" texts which are repeated five times.

Sonuç: (Kapı tokmağından çıkan sesler korunmuş, ama ilk resim en sol üst köşedeki imgeyi silmiş.)

Son düzenleme: