Bir Dizi Anlatsam Hatırlayan Olur mu?

Prometheus

Yeni Üye
21 Şub 2019
28
24
BURSA
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,

Konu yanlış yere açılmış ise herkesten özrü dilerim. Arkadaşlar dizinin aklımda kalanı ile jeneriklik kısmını ve konusunu aşağıda belirtiyorum yardımcı olursanız memnun olurum.

Bir polis memuru 45'lik magnum silahı ile vuruluyor bu iki dünya arasında kalıyor ve hastanede tekrar yaşama döndürülüyor ama abimiz o beyaz ışığı görüyor dünyaya döndükten sonra bu dedektif abimiz cinayet masasında görevli olduğundan dolayı cinayetleri çözüyor fakat ölen kişiler buna yardım ediyor. Abimiz ölülerin ruhları ile iletişim halinde yani.

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
307
1,093
Fringe mi, değil mi bilmiyorum. Lakin Fringe gelmiş geçmiş en güzel bilim kurgu dizilerindendir. Aslında belki 2 sezonluk malzemesi olduğu halde 5 sezonda bitirilmek zorunda kalınmıştır. Kesinlikle tavsiye ederim.

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
1,011
3,343
Tespit edilemedi
Sorunun cevabını bilmiyorum ama benimde eskiden denk geldiğim ama adını unuttuğum bir dizi vardı.
Bu başlık vesilesiyle hatırladım, gerçi açılışta dizi ismi Diamonds olarak belliydi ama bu adda çok dizi var, hangisi olduğunu çıkaramamıştım.
Kanada yapımı olduğunu anımsıyordum, bir de iki dedektifin etrafında olaylar cereyan ediyordu.
Sanırım bu dizi. Ancak bu seferde hangi isimle yayınlandığını hatırlamadım. Elmaslar değildi tabii:)
Eski tv eki gazete eklerinde bir bilgi vardır muhakkak.

cenkkk

Yeni Üye
1 Ocak 2023
32
30
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,

Konu yanlış yere açılmış ise herkesten özrü dilerim. Arkadaşlar dizinin aklımda kalanı ile jeneriklik kısmını ve konusunu aşağıda belirtiyorum yardımcı olursanız memnun olurum.

Bir polis memuru 45'lik magnum silahı ile vuruluyor bu iki dünya arasında kalıyor ve hastanede tekrar yaşama döndürülüyor ama abimiz o beyaz ışığı görüyor dünyaya döndükten sonra bu dedektif abimiz cinayet masasında görevli olduğundan dolayı cinayetleri çözüyor fakat ölen kişiler buna yardım ediyor. Abimiz ölülerin ruhları ile iletişim halinde yani.
melekler şehri olabilir. shader of l.a ... sanırım 90 larda izliyordum..