Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Nesil pek bilmez bunu... Şimdi uydurduğum bir şiir :
İnce ince ciltler...
En heyecanlı yerinde kesilirler...
Yüzbaşımız Tommiks'tir adı...
Durdurur kötü adamları!
Gerçi şimdi o ince ince ciltleri birleştirip daha kalın ciltler çıkarmışlar,daha kaliteli...
Hatta o yeni ciltlerden şu var bende :
bir gün üşenmeyeceğim ve ne kadar bilinmeyen kahraman paylaşmışsın sayacagım valla, artık bu kahramanları senin yarattıgından şüpelenmeye başladım valla dostum,
hahaha o zamanlar balonlama keşfetilmemiş daha , dikkat ettim ne çok tarzan, zembla tarzı kahraman yaratılmış, acaba bizim de birer hayvan(biyolojik olarak yanlış anlasılmasın) oldugumuzdan mı acaba?
hahahahah artık nasıl bir süper kahraman yaratacaklarını şaşırmışlar veya artık yarata yarata özellik kalmamış, birde pipoda sihirli harhalde kahramanımızın elinde bile yokken bir karede görünüveriyor diger kareye atlatınca yok oluyor ,
enteresan
Eskiden ormanda yaşayan kahraman konulu pek çok çizgi roman varmış anlaşılan, herhalde ormanda yaşayan kahramanların en uygar olanı bizim Zagor olsa gerek..