Beymelikli18 (çok hasta) dogum günün kutlu olsun.

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,653
22,388
Adana
Geçmiş olsun sevgili beymelikli18... Acil şifalar diliyorum...
Sevdiklerinizle sağlıklı ve mutlu nice yaşlar dileğiyle, doğum gününüz kutlu olsun...

voyagerman

Kıdemli Üye
5 Eki 2016
191
525
Ankara/Batıkent
Sevgili abicim bu mesajlardan ne kadar sevildiğini kolayca anlayabilirsin.Bundan sonrada çoğalarak bu sevgi artsın.Geçmiş olsun şifalar olsun diyor nice senelere ermeni diliyorum.

ramo78

Süper Üye
11 Eki 2017
535
1,302
Çok geçmiş olsun üstadım.Bu arada yeni yaşını kutlar en kısa zamanda aramızda görmekten sevinç duyarız.

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,814
2,826
Sevgili Beymelikli18 Doğum gününüzü kutlar ve biran önce sağlıklı günlere kavuşmanızı temenni ederim.

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,406
6,607
Ankara
Konu başlıkları altına ilk mesajları kaçırmayan, verilen emeği ilgisiz bırakmayı içi sinmeyen değerli dostumuza acil şifalar diliyorum. Doğum gününüz kutlu olsun.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,721
36,400
İstanbul
Sevgili büyüğüm, doğum gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, yeni yaşınızın size sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur getirmesini Allah'tan diliyorum.

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
19,249
54,327
Kendi Koltuğunda
Mesleği olmuş tarama,paylaşma hemde olmuş diyarın baş tacı.
Uslüplüdür, sevimlidir kendisi, hem de pek mütavazi
Romanları,resimleri tarar, taşır yeni nesillere mizahi
Tastamam eder bırakmaz işini, bilir bu gönüllülük iyilik yarişi
Antalya sancak beyi,saygı değer bey efendi kişi.
Zaten hiç unutmaz arkadaşlarını, duyulur ona saygı sevgi
Ansızın ziyaret eder sevdiği kişileri bulunmaz bir eşi...
Sevgili arkadaşlarım,değerli yöneticilerim ve adminlerim
Geçmiş olsun ve doğum günü kutlamalarınız için başta Murtaza üstadım olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bildiğiniz gibi şeker,hipertansiyon,göz glokomu ve kalp rahatsızlıklarımdan dolayı diyara pek giremedim.Şu anda ilaçlara devam ediyor ve günde 4 insülin iğnesi yiyorum.Ama elimden geldiğince diyara hergün girmeye çalışıp siz dostlarla beraber olmaya çalışacağım.
Hepinize sevgilerimi sunuyorum.Aramızda hasta olanlara Allah şifa versin.Dostluklarımız ömür boyu sürsün. Saygılarımı ve selamlarımı sunarım siz dostlara.

Son düzenleme:

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,026
13,818
En azından sizden bir haber almış olduk. Acil şifalar dilerim. Bir an önce daha da iyi olmanızı dilerim. Tekrar geçmiş olsun.

akak

Kıdemli Üye
12 May 2009
147
207
Geçmiş olsun, saglik da hastalık ta hepimizin başına, sabretmek gerek bunlar da geçer

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
12,756
347,771
Üstadım Beymelikli18,
tekrar geçmiş olsun.
Ölüm gelmiş cihane,
Başagrısı bahane.
ÇİZGİ DİYARI ailesi olarak
zor günlerdede beraberiz,kendine iyi bak.

BİR GECE ANSIZIN ZİYARETİNE GELEBİLİRİM.

tahsin

Aktif Üye
10 Kas 2015
337
809
sayın beymelikli kardeşimize acil şifalar diliyorum. ayrıca nice doğum günleri kutlaması dıleğiyle.