Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili abicim bu mesajlardan ne kadar sevildiğini kolayca anlayabilirsin.Bundan sonrada çoğalarak bu sevgi artsın.Geçmiş olsun şifalar olsun diyor nice senelere ermeni diliyorum.
Konu başlıkları altına ilk mesajları kaçırmayan, verilen emeği ilgisiz bırakmayı içi sinmeyen değerli dostumuza acil şifalar diliyorum. Doğum gününüz kutlu olsun.
Mesleği olmuş tarama,paylaşma hemde olmuş diyarın baş tacı. Uslüplüdür, sevimlidir kendisi, hem de pek mütavazi Romanları,resimleri tarar, taşır yeni nesillere mizahi Tastamam eder bırakmaz işini, bilir bu gönüllülük iyilik yarişi Antalya sancak beyi,saygı değer bey efendi kişi. Zaten hiç unutmaz arkadaşlarını, duyulur ona saygı sevgi Ansızın ziyaret eder sevdiği kişileri bulunmaz bir eşi...
Sevgili arkadaşlarım,değerli yöneticilerim ve adminlerim
Geçmiş olsun ve doğum günü kutlamalarınız için başta Murtaza üstadım olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bildiğiniz gibi şeker,hipertansiyon,göz glokomu ve kalp rahatsızlıklarımdan dolayı diyara pek giremedim.Şu anda ilaçlara devam ediyor ve günde 4 insülin iğnesi yiyorum.Ama elimden geldiğince diyara hergün girmeye çalışıp siz dostlarla beraber olmaya çalışacağım.
Hepinize sevgilerimi sunuyorum.Aramızda hasta olanlara Allah şifa versin.Dostluklarımız ömür boyu sürsün. Saygılarımı ve selamlarımı sunarım siz dostlara.