Asteriks ve Arkadaşları [Astérix et ses amis]

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
421
5,606
İngilizceden çevirisine Mayıs 2024'te başladığım ve seyahatler nedeniyle ancak bitirebildiğim Asterix ve Arkadaşları (Astérix et ses amis), ilk kez 2007 yılında Fransızca olarak yayınlamıştır. Tam orijinal ismi "Asterix ve Arkadaşları - Albert Uderzo'ya İthaf" ("Astérix et ses Amis - Hommage à Albert Uderzo") şeklindedir.

80. doğum günü için Albert Uderzo'ya ithaf edilmek üzere yayınlanmıştır. Orijinal Asterix serisinin bir parçası olmayan albüm, çeşitli ünlü çizgi roman sanatçıları tarafından çizilen ve yazılan 34 kısa hikayeden oluşmaktadır.

Hikayelerde Asterix serisinden karakterler, her sanatçının kendi kahramanları ile yer alır.



 
Son düzenleme:

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,456
4,783
Osmaniye
Bir teşekkür etmezsek ayıp olurdu, elinize emeğinize sağlık.

Edit: Lütfen Hopdediks'in ismi Oburiks ya da Obeliks olmasın, biz onu Hopdediks olarak tanıdık bildik ve sevdik. Buna çok sinir oluyorum maalesef.
 
Son düzenleme:

cizgicicocuk

Çeviri & Balonlama
9 Haz 2016
421
5,606
Küçükken bunu fransızca görmüştüm ve hep çevirmek çevirttirmek isterdim içimde kalmıştı

teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık :)
Ben İngilizce çevirisinden Türkçeye çevirdim. Albümün sonunda İngilizce'ye çeviri yapanların bilgisini aynen korudum. İngilizce çevirisinde cinebook.co.uk ye yapılan gönderileri ben mümkün olduğu durumlarda Alfa Yayınlarına referans vererek değiştirdim. Bazı sayfalarda ise Cizgi Diyarında ki çevirileri referans olarak gösterdim.
 
Üst