Arcbound (2024)

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
3,156
9,333
large-2528872.jpg

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,351
8,049
Sn. @DryKleon 'un daha önceki Scott Snyder paylaşımlarını gördükten sonra, nette '' Arcbound '' ile ilgili '' göze çarpıcı '' nitelikte duyuruları okumuş ve oldukça merak etmiştim. Snyder Arcbound projesi için yaptığı açıklamada; '' "İnsan olmanın ne anlama geldiğine dair ilgi çekici sorular soran benzersiz dünyalar inşa etmek hem bir ayrıcalık hem de çizgi roman yapmanın en sevdiğim yanlarından biri. Özellikle de süreç bu kitapta olduğu gibi işbirlikçi olursa. Arcbound sadece bir çizgi roman değil, zamanımızı yansıtan bir anlatı ifadesi '' demiş. Ayrıca kapaklara baktığımda, Tom Hardy ismini de görüyorum. Kült filmlerden biri olan Mad Max'in Tom Hardy'sini de görmek de güzel oldu.

Nice zamandır , yerli ya da yabancı çizgi romanları diyarımızdan edinip, severek okuyan biri olarak, açıkçası Amerikan çizgi romanlarını ağırlıklı olarak izlemiyordum. ( Tabii, Hellboy gibi birkaç efsane seri hariç ! ) Ancak, dostlarımızın emekleriyle diyarımıza kazandırdığı Amerikan Firmalarına ait çizgi romanları, Sn. @DryKleon 'un paylaşımlarıyla daha çok dikkatimi çekmeye başladı. Özetle, Dark Horse firması , kuvvetli kadro ve sanat seviyesi bir hayli yüksek '' Arcbound '' ile iyi bir iş başarmış.

Teşekkürler Sn. @DryKleon

Son düzenleme: