American Vampire #18 - Ghost War, Conclusion (2011)

Sysclop

Kıdemli Üye
20 Nis 2020
141
2,076
izmir
1992709-18.jpg

Severek okuduğum bir seriydi. Devam ettirilmemesine üzülmüştüm. Buradan hatırlatan @DeMoN69 a teşekkür ederim. Bu fasikülle 3. Ciltteki ana hikaye bitiyor devamında (spin-off) American Vampire: Survival of the Fittest ile devam ediyor. Okuma sırasına göre devam etmeyi düşünüyorum ki DC de cildi yayımlarken aynı şekilde devam etmiş. Bu seriye burada ara verip hoşuma giden bir TPB var ona yoğunlaşacağım. 1602 ler ile devam edip geri döneceğim. Keyifli okumalar.

connor

Çeviri & Balonlama
25 Tem 2023
1,584
19,717
1992709-18.jpg

Severek okuduğum bir seriydi. Devam ettirilmemesine üzülmüştüm. Buradan hatırlatan @DeMoN69 a teşekkür ederim. Bu fasikülle 3. Ciltteki ana hikaye bitiyor devamında (spin-off) American Vampire: Survival of the Fittest ile devam ediyor. Okuma sırasına göre devam etmeyi düşünüyorum ki DC de cildi yayımlarken aynı şekilde devam etmiş. Bu seriye burada ara verip hoşuma giden bir TPB var ona yoğunlaşacağım. 1602 ler ile devam edip geri döneceğim. Keyifli okumalar.

Hocam dediğiniz spin-off seri diyarda mevcuttur,denk gelip düz okumuştum. Ben bile nasıl denk geldiğimi bilmiyorum...

https://www.cizgidiyari.com/forum/k/amerikan-vampiri-guclu-olan-hayatta-kalir-iv.166796/

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
4,171
11,881
Eline yüreğine sağlık üstadım. Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler. Bu serinin devamı Çizgi Diyarına büyük katkı sunan üstadlardan rahmetli @azizelaziz üstadımız yapmıştı kendisine Allahtan rahmet dilerim, makamı cennet olsun. Rahmetli üstadımızı hatırlatmaya vesile olan @connor üstadımıza da ayrıca teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla.

Sysclop

Kıdemli Üye
20 Nis 2020
141
2,076
izmir