gandor08
Yönetici
- 6 Ocak 2013
- 18,320
- 143,513
Ana mesaeja Sayın Kudret bey'in 300 dpi Alaska paylaşımları yeniden yükleme dosyası ilave edilmiştir. Yükleme halen devam etmektedir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Henüz kimse yüklemeye başlamadıysa Kudret Beyin 600 dpi Alaska paylaşımlarını yeniden yükleyebilirim.
Henüz kimse yüklemeye başlamadıysa Kudret Beyin 600 dpi Alaska paylaşımlarını yeniden yükleyebilirim.
Kudret Beyin paylaştığı 600 dpi Tay Yayınları Alaska Maceralarının linkleri yenilenmiştir:
Alaska Tay Yayınları 600dpi toplu gösterisi
Bilginize sunarım...
Kudret Beyin paylaştığı 600 dpi Tay Yayınları Alaska Maceralarının linkleri yenilenmiştir:
Bilginize sunarım...
Aslında uygun bir zamanda yeni linkleri konularının altınada ilave etmek lazım. Oda yapılır. Her şey zamanla.
Bilginize sunarım...
Öncelikle Kudret Bey'e paylaşımları için çok teşekkür ederim. Kudret Bey, Beyaz Topraklar isimli macerayı http://www.cizgidiyari.com/forum/al...yayinlari-2-seri-sayi-17-beyaz-topraklar.html bu linkte paylaşmış ama maalesef link çalışmıyor. Gandor08 Bey, 300dpi olan maceraları tekrar toplu halde yüklemiş, fakat bu macera bu yüklemelerin arasında mevcut değil. Aynı şekilde Tetraks Bey'in paylaştığı 600dpiler'in de arasında mevcut değil. Elinde bu macerayı bulunduran varsa tekrar yüklemesini rica ederim.
Saygılarımla...
Bende ne 300 ne 600 DPI mevcut arkadaşlar. Maalesef ben de kırık link bildirimi yapıyorum.
Site yöneticileri ve Kudret bey, emeğiniz ve zahmetiniz için çok teşekkür ediyorum. Paylaşımlarınız benim için hazine değerinde. 46. sırada yayınlanan Adah adlı maceranın haricinde hepsini indirdim. Tek eksiğim o kaldı. İnşaallah bir gün o macerayıda yüklersiniz.
Bende yok, mükemmel olur.
uzun tüfekte,Ken Parker kardeşini öldürenlerle hangi macerada hesaplaşıyor?