Admininden - son üyesine tüm "Çizgiliforum" üyelerine açık davet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemalettin

Onursal Üye
13 Eyl 2011
591
3,185
Nadir arkadas harika bir birlestirici/yapici davet yazisi yazmis.

Nadir bey,
Sizin gibi dogru zamannda, dogru yerde ve de cok etkin bu birlestirici/yapici (olabilen) yaziyi yazabilecek kapasitede cok az lider tanidim.

Yazdiklariniza tum kalbimle katiliyorum.

Aman bu forum sizsiz olmasin

Saygilarimla

(Amacim kesinlikle yaglamak veya geyik yapmak filan degil. Zaten ne Nadir bey'i tanirim ne de forumda fazla aktif sayilirim. Zaten aynen de boyle kalmayi istiyorum)

barışvolkan

banned
9 Kas 2011
276
542
Sevgili Arkadaşlar,
1-Ç.Forumdan, şu anda bu sitede başka nik kullanarak üye olanların olduğunu yönetimden arkadaşlar zaten biliyorlar.Bununla ilgili olarak yönetim çağrı yapmış kendinizi açık edin,paylaşın zenginleşelim demektedir.Sizleri aramızda isteriz açık beyana da bir cevap gelmediğine göre bu konu artık fikir yürütülecek,kucaklaşacak bir konu olmaktan çıkmış görünmekte...
Bizler bu forum bizim diyerek hareket etmeli,özveri ve sevgi,saygı ile birbirimize sahip çıkmalı,hiç bir problemi olmayan bu forumda emek veren arkadaşları kuru bir teşekkürle bile olsa onure etmeliyiz.Su akar yolunu bulur.
Daha fazla üretim,daha fazla çeviri zenginliği ,eleştirileri bile kırmadan yapan bir forum ve yöneticilerimiz var.Bir ara bu forum ile ilgili eleştirilerinizi yazın diye bir başlık açtım.Sonuç; sorun varlığı değil, sorun yokluğu çıktı.Sorun aramaya da gerek kalmadı.
Sevgi ve saygılarımla,

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,043
10,272
Evet , geçmişe sünger çekelim , her şeyi unutalım... Neredesiniz arkadaşlar ?

Son düzenleme:

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,585
74,849
NeverLand
Aslında konuyu çok da hortlatmak gibi bir amacım yoktu.
Ama bir yerlerde, bazı yarım akıllıların -ki bundan sonra Çizgi Diyarı'nı da hedef alacak işkembe-i kübradan- sallamalarına bir cevap vermenin uygun olacağını düşündüm. Bazı yarım akıllılar kendilerini kelimelerle, cümlelerle dans ederek, insanların kafalarını bulaşık teline çevirerek prim yapacaklarını, kendilerinin belli bir popülasyonun kalın bağırsağı olup, gerçekleri haykırınca her şeyin yoluna gireceğini ya da en azından anarşist bir tavırla -ki bu konuda bence halt ederler- insanlarda bir uyandırma bilinci oluşturacaklarına inandırmışlar. Çizgi Dİyarı'nda bakunin'i sevmeyebilirsiniz, savok'u da sevmeyebilirsiniz hatta ertugrul bile sizin için kötü adamın önde gideni olabilir. Ama Çizgi Diyarı'nda şunu asla göremezsiniz. "Ben konuşmak istedim, engel oldular."
Hiç kimse kendisine bir paye, bir mevki, bir üst kimlik oluşturmak için çabalamamalı bu paylaşım alanında. Çünkü ben bunlar için çabalamıyorum. Ben kim miyim? Ben insanların kategorize edilmemesi için Çizgili Forum'da adminliği alınıp banlanan bakunin'im. Kimse bu saatten sonra, ona sövdün buna bilmem ne yaptın demesin! Ben hiç tanımadığım binlerce insana çizgi romanı özgürce okumaları için kendimi cepheye sürdüm. Peki bunlar olurken siz ne yaptınız sevgili sülükler? "Gücün değil doğrunun yanında ol!" dediğim , "Dostum bu yanlış, ben böyle olursa yokum! dediğim sevgili yoldaşlarım. Hepiniz gücün çelik kanatlarına tutunma yolunu seçtiniz. Ya da en azından hiç sesinizi çıkarmadınız. Şimdi bugün, kalkıp gerçekleri hiç tanımadığımız, ne idüğü belirsiz, kelimeleri dans ettirmeyi seven -ki hiç hazzetmem- birilerinin ossuruktan intikam naralarıyla Çizgili Forum'u mu lanetliyorsunuz? O forumdaki mesaj sayıma ben Çizgi Diyarı'nda ulaşamadım hala. O forumda kutuge ve mytra denilen tuhaf yaratıklar olmasa hala Çizgili forum Türkiye'nin tek ve en büyük çr forumuydu. Siz ne yaptınız sülükler, iki çr çevirmeyle, iki kitap taramayla yarı tanrı olamadığınız için mi çemkiriyorsunuz ona buna? Çizgi roman için somut olarak ne yaptınız? Bunu söyleyin sonra da elimizi yıkamaktan falan bahsedin. Şimdi kelimeleri kullanmaktaki maharetinizle gene işkembeden sallamaya başlarsınız. Ama şunu unutmayın ki, "Kimse yemiyor bu numaraları, yiyen de zaten bir yerde dikiş tutturamamış üç beş zavallıyı geçmiyor emin olun. Ben İlker, çizgi romanın özgürce okunabilmesi için verdiğim mücadeleden asla vazgeçmeyeceğimi buradan ilan ediyorum. Nadir abimizin, bu kibar davetini peçete satışı sananlar için de çok sağlam bir peçete satıcısı olduğumu bildirmek isterim. Kimseye ait olmayan bu paylaşım alanında çizgi roman için bir şeyler yapmayı -hala- istiyorsanız, boşverin mahlası filan, gelin ortak sevdamız, hobimiz olan çizgi roman da buluşalım...

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Ben Murat,
Daima değerli ağabeylerimin ve dostlarımın yanında olacağım ve özgürce çizgi roman okumak için verilen mücadeleyi sürdüreceğim.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,141
77,487
hiçbiryerde :)
Ben DIO,

yabancilarla konusma sakin
onlar sadece sana zarar vermek icin oradalar
sakin yildizlarin isiginda yazi yazma
cunku sozcuklerin gercege donusebilir

sakin saklanma kapi esiklerine
ruhunun kilidini acan anahtari bulabilirsin
cennete gitme sakin
cunku cennet gercekte sadece cehennemin diger adidir

cicekleri koklama sakin
cunku aklini kaybetmene yol acan kotu ilaclardir onlar
sakin kadinlari dusleme
onlar sadece uzerler seni

hey sen, sen beni taniyorsun, bana dokundun, ben gercegim
ben, senin sonsuza kadar bakacagin ve goreceginim
dokun bana
ben tehlikeyim - ben yabanciyim

ve karanligim, ofkeyim, aciyim
efendiyim
beyninin icinden soyledigin seytani sarkiyim
seni deliye ceviren
konusma!

onlarin beyninin icine girmesine izin verme
kac burada, git!
canini koru

karanlikta dansetme
tokezleyebilirsin ve emin ol dusebilirsin
sakin yildizlarin isiginda yazi yazma
cunku sozcuklerin gercege donusebilir

yabancilarla konusma sakin
onlar sadece seni mutsuz etmek icin oradalar
sakin kadinlari dusleme
onlar sadece uzerler seni

Son düzenleme:

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
323
14,256
Ben Bayhun, İlker'in çizgi romanın özgürce okunabilmesi için verdiği mücadelede asla onu desteklemekten vazgeçmeyeceğimi buradan ilan ediyorum.
İşte bizim diğerlerinden en önemli farkımız:
Karşılıksız ve gönülden paylaşımın esas alındığı, ulaşırken hiçbir kısıtlamayla karşılaşmayacağınız, içinde kendinizden birşeyler bulabileceğiniz diyarımıza katılmak ve destek olmak için Ücretsiz Üye Olup Paylaşıma Başlayabilirsiniz...

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
141,114
Bu forumun temel ilkesi çizgi roman hepimizindir.

Hiç bir zaman, bazı zavallı ve hasta düşünceli insanların düşündüğü gibi gizli paylaşımımız olmadı,özel paylaşım odalarımız olmadı,bunları söyleyen yazan ispat edemezse müfteridir,namerttir.

Renkleri takıntı yapanlar,dikkatlice foruma baksalardı,o renklerin görev dağılımdan kaynaklandığını anlardı,bu düşüncelerde ancak hasta ruhlu insanların senaryosundan başka bir şey değildir.

Tek amacımız çizgi roman'ı herkes okusun ve çizgi roman daha iyi yerlerde olsun,bunun gayreti içinde olduk,her türlü karalama ve engellemeye rağmen biz bunu başardık,bu aşamada kimseyi kırmamaya gayret gösterdik.

Forumdaki tartışmaları hoş görüyle baktık,tartışmaların çizgi romana artıları olacağına inandık,bunda bile düşünce özürlü insanlar yönetim zayıflığı olarak gördü,çünkü mantık olarak sadece yasakları ve yasaklamayı düşünen fikir yoksunu insanlardan ne bekleyebilirsiniz?

Çizgili forumun kapalı kalmasından asla sevinmedik bilakis üzüldük,çizgi romana değer veren ve katkıları olan hangi forum olursa olsun aynı üzüntüyü göstereriz,bu forumda herkes çok seslilikten yana,ne kadar çok çizgi roman forumu olursa,çizgi roman kazanacaktır.

Yazılacak çok konu var ama sonuç olarak kim ne derse desin,yönetimiyle,üyesiyle,gönül dostlarıyla bazıları rahatsızda olsa yolumuza daha güçlü olarak devam ediyoruz.

Hoş görü ve çizgi roman paylaşımına sonuna kadar devam.
Çizgi romanı seven herkesi, bizde çok seviyoruz,paylaşım yapmak isteyen tüm dostlara kapımız her zaman açık.

Değerli kardeşim bakunin(ilker)'in çizgi romanı herkes özgürce okusun düşüncesiyle çıktığı bu yolda sonuna kadar yanındayım.

hadramut

Aktif Üye
19 Eyl 2009
404
939
neler oluyor ise

bir şeyler oluyor. birileri aldığımız nefesi
kesmek mi istiyor yoksa.

bırakın bizi
kitaplarımız keyifle okuyalım
cizgiromanlarımızda kendimizi bulalım.
forumda gezinip keyifli mesajlar okuyalım
hic göremeyeceğimiz tercüme cizgilere merhaba diyelim.
hepsinde ötesi dostluklara merhaba diyelim.

güzelliklere şimdilik gururundan dolayı
merhaba diyemeyeceklere
"de basgit" yerine
"bi gün dosta ihtiyacınolunca
buraya gel sana da bir dost bulunur burada" diyelim.

sakin havada karabulut üretip
ortalığı karatmak isteyenlere de
............. dedim.

sevgili bakunin webtürkiyeden beri
senin ilkelerini biliyorum ve destekliyorum.

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,418
27,263
İstanbul
En başından beri tek amacım çocukluğumun ve gençliğimin ilk yıllarında müptelası olduğum çizgi romanları yeniden okuyabilmek.
Başta wtfrm'u bulduğumda yaşadığım sevinç tarif edilemez. Sonrasında ÇF' da ilk başlarda aynı duygularla sayısız çizgi roman okudum.
Benim dışımda gelişen durumlardan dolayı ÇF bitip çizgi diyarına geldikten sonra özgürce sınırsız çizgi roman okumanın tadına vardım.
Şu anda nacizane yönetici olarak benimle aynı duygulara sahip insanlara bu konuda yardımcı olabilmek adına kendimce bir uğraş vermeye çalışıyorum.
Karşılıksız paylaşımın esas olduğunu, "çizgi roman herkesin" felsefesinin tüm yöneticileri tarafından benimsenmiş olduğunu içeriden biri olarak gördüğüm,
yaşadığım bu özgür ortamın devamı için verdiği mücadelede Sevgili İlker'in yanında yer almaktan mutluyum.

barışvolkan

banned
9 Kas 2011
276
542
Sevgili Yönetici Arkadaşlar,Forumdaşlar,Çizgi Roman dostları,dost,kardeş,abi ve bacılarım;
Bu forumda sevgi,saygı,birliktelik,dostluk,kardeşlik,bilgi saklamama,paylaşma, üretim,insana değer,emeğe saygı,bilgi,beceri ve kenetlenme varken,
Ben çizgi roman sevdalısıyım,açık paylaşım,saygı ve sevgi sözünü veren Bakunin(İlker)ve yönetim kademesinin arkamızda değil bizimle,bizlerle kale gibi durdugunu bilelim.Bu foruma yükseliş çağını yaşar ve yok olur diyenlerede biz yok olanları gördük,memnun olmadık,sevinmedik ama sizler bizlerin aldığımız nefesi kesmeye güç ve ömrünüz yetmiyecek demek için buradayız.
Ve burada olacağımıza söz veriyorum,veriyoruz.
Saygı ve sevgilerimle.

Son düzenleme:

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,141
20,824
evet sevgili arkadaşlar.yazılan yazıların hepsini okudum.
bende naçizane şunu söyleyeyim.ben sonuna kadar
çizgi diyarında olacağım.niye mi?. burada sorunsuz bir
paylaşım var. her arkadaş bu kitapları özgürce
okuyabiliyor, paylaşabiliyor.insan ayırımı, kitap ayırımı
yok.vip de neymiş.ben maçı açık tribünden izlerim.
başıma yağmur yağacak, dolu düşecek diye bakmam.
çünkü sevgi orada, tezahürat orada, kazanma çoşkusu
orada,yenilirsem üzüntüm de orada.yani kısacası hayatım
değerlerim orada.arkadaşlığım, kardeşliğim orada.yine
karşı tribünde benim gibi açık tribünde ise onlara da saygım
sonsuz.aynı hisleri paylaşıyoruz demektir.çizgi diyarı
özünde bunu tespit etmiş olduğundan çok büyüyecektir.
en gencinden en yaşlısına hayat dersi bile alıyoruz.
paylaşım duygusu çok yüksek arkadalarımız var aramızda.
zaten bu gibi şeyler zevkle yapıldığından sevgili arkadaşlarım
bundan hayat da buluyorlar eminim.biribirimizi eleştirebiliriz arkadaşlar.
bu çok doğal.ben şahsıma bu eleştirilerden ,beni eleştirirken de
bana yardımcı olanlardan çok memnun kaldım.kendim daha
sonra yaptığım işleri daha güzel hale getirdim ve en güzeline
layık olarak gördüğüm arkadaşlarıma sunma gayreti içinde
oldum.sevgi yıkılmaz, paylaşım yıkılmaz.tüm paylaşan arkadaşlarıma
da çok teşekkür ederim.haydi sevgili dostlar, hep birlikte
bu forum için çalışalım.hepimiz bunun zevkine varalım.
gencinden yaşlısına destek olalım. iyiki varsınız.

kusto

Kıdemli Üye
15 Nis 2009
161
376
bakunin (ilker)'in çizgi roman'a katkılarını wtfrm'den itibaren takip ediyorum. katkıları ve herkesin sınırlama olmadan çizgi roman okuması için verdiği savaşı gördüm. çf'den ayrıldıktan sonra burada da onu takip etmekten vazgeçmedim. çf'nin başına gelenler çok kötü şeyler. çünkü çizgi romanı tekrar gündeme getiren güzel bir forum sitesiydi. fakat başlarına geleni birazda kendi tercihleri ve çizdikleri yol getirdi diye düşünüyorum. çizgidiyarının daha da gelişmesi dileğiyle bende bakunin'in yanındayım.

dişlivida

Süper Üye
11 Nis 2010
1,119
4,586
çizgili forum iyi idi güzel idi şu vip olayı olmasaydı ne iyi olurdu bakın çizgiliforum kapandı. ama vip olayı yüzünden bazı kitaplara hiç ulaşamadık. yazık değil mi . zaten ülkemizde kitap okuma oranı düşük , vip yapmanın ne anlamı var. isteyen zaten elindeki imkanlar ölçüsünde tarayıp yükleme yapıyordu. yine de yazık oldu kapandıysa. kapanmasına üzüldüm. ayrıca vip yüzünden ulaşamadığımız eserlere de artık ulaşamayacağız.

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,738
Çizgili Forum'daki bütün sevilen arkadaşları kendi isimleri ile Çizgi Diyarı'nda görmek isterim.

O kadar çok değerli insan vardı ki..

Kitap her zaman ve her yerde bulunur.

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
255
703
tamamen tesadüf eseri olarak bulduğum birşeyi paylaşayım.
şu anda dns problemi var ve dns olarak 178.63.130.209 kullanırsanız siteye ulaşabiliyorsunuz.
bunun kolay yolu, etc\hosts dosyanıza şu satırı eklemek:
178.63.130.209 www.cizgiliforum.com

takip ettiğim bazı konulara baktığımda, 2011 Ekim Sonu ile, 2012 Ağustos sonu arası mesajların olmadığını farkettim. Yani tahmini 10 ay önceki bir back-up geri yüklenmiş ve dns boşta gözüküyor.
bu dns adresi satın alınılabilir mi onu da bilmiyorum.

Son düzenleme:

palio68

Guest
4 Ağu 2012
1,337
26,518
Bursa
tamamen tesadüf eseri olarak bulduğum birşeyi paylaşayım.
şu anda dns problemi var ve dns olarak 178.63.130.209 kullanırsanız siteye ulaşabiliyorsunuz.
bunun kolay yolu, etc\hosts dosyanıza şu satırı eklemek:
178.63.130.209 www.cizgiliforum.com

takip ettiğim bazı konulara baktığımda, 2011 Ekim Sonu ile, 2012 Ağustos sonu arası mesajların olmadığını farkettim. Yani tahmini 10 ay önceki bir back-up geri yüklenmiş ve dns boşta gözüküyor.
bu dns adresi satın alınılabilir mi onu da bilmiyorum.

Satarız dostum yeterki sen iste..:Ğ:Ğ
Bu adresi bildirmekte çok geç kaldın yalnız , zaten bir çok blog adresinde paylaşımı yapıldı.
Bu adres durumunu buradan bir çok dostumuzda ziyaret ediyor, fakat senin hobin harika hemen pazarlığa oturalım bir yerlerde anlaşırız.
Aradaki eksik kalmış 10 aylık bir veri ayrıca hediye olarak Hd ile taksim edilir...:TL:TL:TL

Hones

Guest
11 Nis 2009
3,043
10,272
Bu adresi bildirmekte çok geç kaldın yalnız , zaten bir çok blog adresinde paylaşımı yapıldı.
Bu adres durumunu buradan bir çok dostumuzda ziyaret ediyor, fakat senin hobin harika hemen pazarlığa oturalım bir yerlerde anlaşırız.
Aradaki eksik kalmış 10 aylık bir veri ayrıca hediye olarak Hd ile taksim edilir...:TL:TL:TL

Macera kaldığı yerden devam mı edecek , yoksa köklü bir takım değişiklikler yapılacak mı ?

yolbulduran

Onursal Üye
16 Nis 2011
255
703
çok geç kaldın demekle neyi kastettiğinizi anlamadım. benim açımdan bakıldığında, hayatta her işimde olduğu gibi iş başa düştü, kendi problemimi kendim çözmüş oldum.

her iki siteyi kullanan ve bu ip adresini bildiği halde burada paylaşmayan siz ve sizin tanıdığınız diğer kişilerin bu durumu neden sakladığını da anlamış değilim.

bugün o siteye bir bakayım dedim ve domain ismine erişilemediğini gördüm, boşta olduğunu düşündüm ve garipsedim. yanlış ifadeler kullandığımın farkındayım, ip adresi - dns - domain name hepsi birbirine girmiş.

whois'den bakıldığında kayıtlı olduğunu görüyorum, dolayısıyla satın alınacak birşey yok.

Kod:
Registrar of Record: Domain.com
Record last updated on 19-Aug-2012.
Record expires on 02-Mar-2018.
Record created on 02-Mar-2008.

10 aylık mesaja yazık olmuş. bu durumun hikayesini bilmiyorum ama yakında öğreniriz.

şimdiye kadar paylaştığınız taramalarınız için ayrıca teşekkür ederim.

palio68

Guest
4 Ağu 2012
1,337
26,518
Bursa
Bizlerin kimseden sakladığmız bir şey yoktur. Saklayacak bir durum olsaydı zaten burada olmazdım. Bu adresin varlığı veya erişimi konusundaki bilgiler bizde saklı kalsın . Nasılsa üyesin zamanı gelip normal adresinde yayın akışına başladığında gerekli erişimi rahatlıkla yaparsın.

sadikbilcen

Aktif Üye
24 Tem 2009
204
352
çizgili forum un temel problemi seviye bence ...üyelere verilen cevplar.vip üyelik gibi kendilerininde anlamadığı saçma uygulamalar... başka sitelere yazdı diye üyeliklere son vermeler.bir burnu havadalık bir kibir....ÇİZGİ DİYARI nı tek geçer diğerlerine yollar açık olsun derim.yokluğu gibi varlığını da hissetmedim...

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,585
74,849
NeverLand
Konunun amacına ulaştığını ve bundan sonra yazılacak olanların sadece polemiğe neden olacağı düşüncesiyle noktalanması gerektiği kanısındayım.
Bu küçük evrenimizde zaten kaç kişi kalmışsak bu sayıyı azaltmayıp arttırabilmek adına çaba gösteren tüm dostlara teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...