'68 Scars (TAMAMLANDI)

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,829
29,404
İstanbul
'68 YARALAR
'68 Scars

KONU

Saigon alevler içinde. Bir avuç insan hayatta kalma mücadelesi vererek, gökyüzüne açılan tek kaçış kapısını zayıflayan bir tutuşla elinde tutmaya çalışıyor.
Bu sırada Mekong Deltası’nın çamurlu suları, şişmiş ölüler derinliklerden yükselirken, cehennemi bir Styx Nehri gibi kaynıyor.
1968’in kâbuslarından çok azı sağ çıkacak ve hayatta kalanlar, onun izini sonsuza dek taşıyacak.
Savaşın parçaladığı Saigon’un kalbinde, bir avuç yorgun ve hırpalanmış hayatta kalan, Tan Son Nhat Havalimanı’nı bitmek bilmeyen bir Viet Cong ordusuna
ve sürüklenen ölülere karşı savunuyor. Dış hatlarda çökmekte olan siperler direnmeye çalışırken, içeride... kaynayan bir nefret büyüyor.
Ve ormanda, derin keşif görevi yapan bir SEAL timinin umutsuz kalıntıları, şanssız kurtarıcılarıyla tropikal bir mezbahanın sırılsıklam gölgeleri arasında karşılaşıyor.
Eski yaralar iyileşirken, yenileri açılıyor... ve ruhlar çıplak bırakılıyor.

DIg0347775198410Vm.jpg

hO0634777518788Fi5.jpg

1. SAYIYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN
2. SAYIYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN
3. SAYIYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN
4. SAYIYI İNDİRMEK İÇİN LÜTFEN

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
270
1,355
Sırasıyla I'm Human-Get Link yapıyorum fakat yüz defa denesem de yüzünde de reklam çıkıyor. Bir türlü indiremiyorum. Sensei üstadın müthiş paylaşımları var ama ben çoğunu bu sebeple okuyamadım. Aynı sorunla karşılaşıp çözüm bulan varsa lütfen bana yardımcı olabilir mi ?