Teşekkürler. Bu yeni bir seri mi ?
benim tek yüklediğim dosya sonu .pdf ile biten dosya. örnekÜstadım elllerine sağlık. Bilgisizliğimizi mazur gör. Sağ alttaki Download options yazan bölümde PDF falan çeşitli indirme biçimleri yazıyor. Biraz bilgi verebilir misin? Hangisini indirelim. CBR yazan göremedim, o yok mu acaba. Emeklerin için tekrar teşekkür ederim. Yolun açık olsun.
Evet doğru. Karma bir çalışma. Huge, nisan yagmuru, @Serkan@, Homeboy, Assad, bayposta, kinowa, extreme, ertuğrul, mehmet ali, raven, yeryüzü, altan, ihtiyar dost ve burada belki reklam olur başka 10-12 farklı xxxxxxxxxxxxxx.xxx internet sitelerinden derlenip, makyaj yapılıp, kendime oluşturduğum arşivin paylaşımı.Sevgili Fatbil52,
Öncelikle katkılarınız için teşekkür ederim.
Daha önceki paylaşımlarınızda zaman zaman dile getirdiğiniz üzere bu çalışmanın da esasen Diyar'da yer alan balonlama çalışmalarına bir miktar dokunuşla elde edilen bir çalışma olduğunu zannediyorum. Şayet böyleyse sizden bir ricam olacak: Lütfen bu tür paylaşımlarınızın her birinde baz aldığınız balonlama çalışmasının sahibini zikredelim ve mümkün olduğunca ilgili konunun linkini verelim. Böylece hem çalışmanızın tamamen yeni bir çalışma olmadığı anlaşılmış olur, hem de sizle birlikte balonlamayı yapan dostlarımız da gereken takdiri alabilirler.
Tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Bu ilk başlangıç. Dosyalar elime dolaşıyordu. Derleyip toparlayıp arşive attım. 00001 numarası çıkış sayısına göre ilk sayısıdır. Peşine bir iki ekleme yapmaya başlarım. 2 ileri sayılardan 1 geri sayılardan.Teşekkürler. Bu yeni bir seri mi ?
Evet doğru. Karma bir çalışma. Huge, nisan yagmuru, @Serkan@, Homeboy, Assad, bayposta, kinowa, extreme, ertuğrul, mehmet ali, raven, yeryüzü, altan, ihtiyar dost ve burada belki reklam olur başka 10-12 farklı xxxxxxxxxxxxxx.xxx internet sitelerinden derlenip, makyaj yapılıp, kendime oluşturduğum arşivin paylaşımı.
Herhangi bir paylaşımda, o kitabı kimler paylaşım yapmış ise hepsi gözden geçiriliyor. Herkes kendinden birşey bulabilir.
Benim arşivde farkeden olduysa ilk göze çarpan renksiz kısımların renklendirilmesi. Ve bunun gibi ilk etapta farkedilmeyen 25-30 noktada düzenleme yapılması.
Hayırlı günler....