Yeniyim ve istediğim serileri bulmama yardım edebilicek birilerini arıyorum

denizofriviaa

Yeni Üye
4 Nis 2025
1
0
Öncelikle herkese merhaba çizgi roman okumaya yeni yeni başlıyorum sizden belli başlı Türkçe olacak şekilde tabi ki varsa seriler isteyecegim link atarsanız çok memnun olurum

Carnage
Loki
Deadpool
Iron Fist
Venom
Flash
Joker
Ghost Rider
Miles Morales

Atabilieceğiniz bütün alt-serileri serileri atarsanız sevinirim maksimum bir iki çizgi roman okumuşumdur ama çok fazla ilgi duyuyorum kendi çapımda bir arşiv yapmak istiyorum dediğim gibi lütfen atabiliceğiniz bütün alt-seri ana-serileri atın ve sadece bu karekterler olmasına da gerek yok önerebileceğiniz her karektere seriye açığım dc-marvel fark etmez

Not: Forumda daha ilk konum bir hata yaptıysam özür dilerim

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,440
9,243
Öncelikle herkese merhaba çizgi roman okumaya yeni yeni başlıyorum sizden belli başlı Türkçe olacak şekilde tabi ki varsa seriler isteyecegim link atarsanız çok memnun olurum

Carnage
Loki
Deadpool
Iron Fist
Venom
Flash
Joker
Ghost Rider
Miles Morales

Atabilieceğiniz bütün alt-serileri serileri atarsanız sevinirim maksimum bir iki çizgi roman okumuşumdur ama çok fazla ilgi duyuyorum kendi çapımda bir arşiv yapmak istiyorum dediğim gibi lütfen atabiliceğiniz bütün alt-seri ana-serileri atın ve sadece bu karekterler olmasına da gerek yok önerebileceğiniz her karektere seriye açığım dc-marvel fark etmez

Öncelikle hoş geldiniz.
Bu mesajı yazdığınız ana sayfanın alt bölümlerine doğru inerseniz,
aradığınız ya da arayıp da bulamayacağınız hazine bölümüne gelirsiniz.
İşte asıl zor ve meşakkatli bölüm de burası.
Size burada seçmek ve indirip okumak işlemi kalıyor.

" HADİ BAKALIM KOLAY GELSİN..."

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
368
6,594

Carnage
Loki
Deadpool
Iron Fist
Venom
Flash
Joker
Ghost Rider
Miles Morales

Burası DEHB ve hiperaktif bir çocuğun odasından daha dağınık ve karmaşa dolu. Bir sürü eser var. DC ve Marvel istiyorsan ilk Çizgi roman blog ve sitelere bak sonra çeviri balonlamaya geç (bizim sayfanın adı 3 Hobbit çeviri DC ve marvel yapıyoruz). Tavsiyem boş günlerinde sürekli burayı incelemen. Benim incelemem ve bunu bitirmem aylar aldı.

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
1,026
3,402
Tespit edilemedi
Ana sayfadan:
Çizgi Roman Dünyası
Henüz Başlık Açılmamış Türkçe Çizgi Romanlar
Çeviri ve Balonlama

ana bölümlerine girersen çok uzun listeler göreceksin. Bunun dışında sağ üste arama kutusu var. Oradan hem orijinal isminde hem de Türkçeleşmiş ismiyle arayabilirsin.
Google ya da Yandex'ten arattığın ismin yanına çizgidiyarı yazarak da aratabilirsin.

+Çizgi Roman Blog ve Siteleri

Son düzenleme:

Firt

Yeni Üye
5 Şub 2023
77
267
arama yaparken googlede şu şekilde yazarsan tak direkt sayfayı görürsün
en sağlam arama şekli budur
bütün forumlar yada film siteleri için geçerlidir

zagor çizgidiyarı.com

yada

conan çizgidiyarı.com

googlede bu şekilde arama yaparak forumda ilgili sayfaya direkt ulaşabilirsiniz ...