profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,002
- 547,918
Moderatör tarafında düzenlendi:
ellerinize sağlık sevgili Profesör
bu maceranın 200 ile 247 sayfa arasında ki tefrikalar elimde mevcut.
sayın suat yalaz sabah gazetesinde daha once 200 ila 247 sayfa arasını ipekyolu katliamı siye cizmişti 51 sayfa olarak . sizin paylaşmınızı görünce şaşırdım doğrusu
ellerinize sağlık sevgili Profesör
bu maceranın 200 ile 247 sayfa arasında ki tefrikalar elimde mevcut.
sayın suat yalaz sabah gazetesinde daha once 200 ila 247 sayfa arasını ipekyolu katliamı siye cizmişti 51 sayfa olarak . sizin paylaşmınızı görünce şaşırdım doğrusu
İpekyolu Katliamı 1996'da Takvim'de yayınlanmış diye biliyorum ben. Benim nezdimde en nadir ve en meçhul Karaoğlan serüveni çünkü şimdiye dek hiçbir yerde örneğini göremedim, sözedildiğine dahi çok az rastladım. Sizin yazdığınızdan anlayabildiğim kadarıyla, yanlış anlamış olabilirim, Semerkand Casusu'nun 48 sayfalık bir kısmının 51 sayfaya uzatılarak bağımsız bir serüven gibi revize yeniden sunumu, öyle mi?
bugün arşivimi karıştırırken Buzlu çöller tilkisi isimli maceranın renkli olarak gazete tefrikasından iki sayfa olduğunu gördüm yeni versiyon elime nerden geçti bilmiyorum
biriktiren olmuşmudur başka yerde bulmak imkansız diyardan başka paylaşacak yer yoktur çizgisever varmı bekliyelimmi
Sevgili dostum
Sen yeter ki, iste
Diyar'ımızda hepsi olacak
evet sayın kaya aynen öyle fırsat bulursam paylaşıcam.
hocam ayrıca paylaşımlar güzel oldu inşallah en kısa zamanda tamamını paylaşırsınız.saygılar.
Benzer düşünceler içindeyiz Erdal hocam...sayfa sayfa da olsa böylelikle macera tamamlanabilir...Esasında benim önerimde karaoğlanın gazete tefrikalarını bir başlık altında toplayarak akşam-milliyet-güneş-yeniasır-sabah-takvim tefrikalrını toparlamış oluruz.belki zamanla tam maceralar ortaya çıkar.bire ikişer sayfa derken çeşit artar.aslında ben bunu düşünüyorum ama taşınma aşamasındayım yoksa kara murat-tarkan-burakbey-karaoğlan-tolga gibi turk kahramanlarımızın gazete tefrikalarını bir başlık altında toplayarak yeni paylaşımların önünü açmak istiyorum.bu sayede belki elinde eski gazete olan bir arkadaş oraya bir tefrika ekler ve güzel bir arşiv olur kanatindeyim.yazın bu işi yapmayı düşünüyorum inşallah....