Merhaba arkadaşlar.
Türkiye Çocuk Dergisini dün paylaşamadım; gündüz işim, akşam misafirim vardı. Geç vakitte gittiler. Sonra da yeni paylaşımları almakla uğraştım, dolayısıyla bugüne sarktı benim paylaşımım
Alıntıladığım tanıtım sayfasında görüldüğü üzere Bizim Can macerasında tanıdık bir kare var. (İlk defa bir esinlenme vakası buldum, tadını çıkarayım
). Buradaki kareyi iki hafta önce paylaştığım yine Türkiye Çocuk dergisinin kapağından hatırlıyoruz. 1987 yılı 15. sayıda kullanılan bu kareyi biraz önce sunum yapmak için dergiyi gözden geçirirken yakaladım 
Evet, araştırmacı, soruşturmacı, tesadüfen bulucu bu çalışmamızdan sonra dergi içeriğine geçelim. Bu hafta dergimizde Sıtkı Tarancı'dan Bizim Can var. Can hiçbir zaman kötülüğe meyil vermiyor, ona müsaade etmiyor. (Helal olsun
) Farklı ülkelerin çocuklarında sırada Macaristan var. Macar çocukları çok erken yatıyorlarmış
Talat Güreli'nin Hızır Bey'i, Ali Recan'ın Yüzbaşı Volkan'ı, Yurdagün Göker'in Keloğlan'ı, Muammer Erkul'un Bilgehan'ı ve Elif maceralarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Bu hafta Noter mesleğinin ne olduğunu öğreniyoruz. Bilmecelerimiz, bulmacalarımız, masallarımız, karikatürlerimiz derken keyifli bir hafta daha geçiriyoruz. Tüm dostlara keyifli okumalar diliyorum.
Türkiye Çocuk Dergisini dün paylaşamadım; gündüz işim, akşam misafirim vardı. Geç vakitte gittiler. Sonra da yeni paylaşımları almakla uğraştım, dolayısıyla bugüne sarktı benim paylaşımım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Alıntıladığım tanıtım sayfasında görüldüğü üzere Bizim Can macerasında tanıdık bir kare var. (İlk defa bir esinlenme vakası buldum, tadını çıkarayım
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Evet, araştırmacı, soruşturmacı, tesadüfen bulucu bu çalışmamızdan sonra dergi içeriğine geçelim. Bu hafta dergimizde Sıtkı Tarancı'dan Bizim Can var. Can hiçbir zaman kötülüğe meyil vermiyor, ona müsaade etmiyor. (Helal olsun
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: