TETİKÇİ

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
361
4,111
Evren
Selam dostlar.

Bu eser Titan Comics tarafından 5 sayı olarak yayınlanmış, ben tek kitap haline getirdim çünkü arşivimde klasikler dışında gereksiz bir sürü dosyanın içinde kaybolmaktan hoşlanmıyorum. Kitap adından da anlaşılacağı üzere bir gangster hikayesi. İyi okumalar dilerim.


Buradan indirebilirsiniz;


 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,056
6,158
Sonda yazacağımı başta yazmış olayım . Bu paylaşımınız için çok teşekkür ederim Sn. @Logic . '' Titan Comics '' kitaplarını , tıpkı '' IDW '' ya da '' Dynamite '' kitaplarını sevdiğim kadar severim. Bana göre , bu tür yayınların çizimleri kadar , farklı renklendirme tarzı bunda en büyük etken . Şüphesiz , bu seçimimde efsanevi sanatçı Alex Ross 'un büyük payı bulunuyor. Sunduğunuz kitaba baktığımda , bir süredir Sn. @Osidi tarafından paylaşılan , çok sevdiğim '' Noir '' ortamını gördüm yine , çok da sevindim. Daha önceki '' Apache Junction '' paylaşımınızla ilgili mesajımda '' Gerçekten büyük emek '' diye yazmışım. Çok beğendiğim , '' Triggerman '' için de , bu yazdığım şeyi tekrarlıyorum. '' Gerçekten büyük emek '' !! Sağ olun. Umarım bu tarz , yüksek kaliteli eserleri , emeklerinizle diyarımızda okuma imkanını hep buluruz.

( Tek tek az sayfalı dergi sayıları yerine, ben de sizin gibi '' omnibus '' tarzı toplama yayınları tercih ediyorum. Hiç unutmuyorum , İstanbul'daki bir çizgi roman satıcısı dostum , '' az sayfalı yayınları bizim okurlar pek tercih etmiyor '' demişti. Sanırım, toplumumuzdaki çizgi roman okurlarının tercihi de genelde çok sayfalı yayınlardan yana . )
 
Son düzenleme:
Üst