scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,364

"Saga" Kurban Pazarında
"Saga" Parodisi (kolaj)

Kurban Bayramı vesilesiyle parodi amaçlı bir kolaj yaptım. Bu absürt parodiyi yapma fikri bende internette "Saga" adlı bir çizgi romana rastladıktan sonra oluştu. Görüldüğü gibi çizgi romandaki karakterin (Marko) boynuzları var (ama sevgilisi Alana'nın yok! Zira ayrı dünyaların yaratıklarıymış bunlar), yani Marko tıpkı bir koça benziyordu. Ben de durur muyum, yapıştırdım kolaj malzemelerini!

Brian K. Vaughan'ın yazdığı, Fiona Staples'ın resimlediği çizgi roman serisi 2012'den bu yana devam ediyormuş ve bu güne kadar 54 sayısı çıkmış. Bol ödüllü bu bilim kurgu ve fantazi temalı seriyi "Image Comics" aylık olarak çıkartıyormuş. Bilim kurgunun "Uzay Operası" alt türüne sokulan bu epik seri devam edecekmiş. Bugüne kadar çıkmış tüm sayılar nette mevcuttu ve 1.8 GB yer tutuyordu. Bir barındırma sitesinde yer ayarlayabilirsem ÇD'nda da sunabilirim. Alıntılanan kapak serinin 1'nci sayısına ait.

Bu arada Kurban Bayramınızı kutlar, huzurlu bir tatil geçirmenizi dilerim.

saga_kurbanlik-koc.jpg


Saga serisine ait comicslerin bazı kapakları.
saga_kpklar.jpg


 

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,987
Ah be abla,onu boynuzlatmadan düşünecektin..
Hem boynuzları bu kadar oluncaya kadar niye bekledin..
Sevgili scanfan güldürdün beni..Allah'ta seni güldürsün..
Mutlu bayramlar..
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,649
İzmir
İlk üç cildi okudum. İki düşman ırkın savaşının ortasında iki düşmanın birbirine aşık olması, bundan hoşlanmayan iki tarafında aşıkları hain ilan etmesi ve başlarına ödül koymasıyla başlayan güzel bir öykü.

Sevgili üstadım güzel bir parodi olmuş. Beğendim, elinize sağlık.
Bayramınız kutlu olsun.
 
Üst