Robin Jarvis - Dans Eden Valeler 2: Uyumsuz ve asi

oktayyapıcı13

Onursal Üye
29 Haz 2015
1,437
16,520
do0h1RU0_o.jpg




İngiltere’deki herkesi etkisi altına alan Dans Eden Valeler kitabının yayınlanmasının üzerinden tam beş ay geçti ama tüm ülke hâlâ bu kitabın etkisinde. Daha da önemlisi kitabın İngiltere’deki fanatikleri, Dans Eden Valeler’i tüm dünyaya yaymak için ellerinden geleni yapıyorlar. Fakat bu gizemli kitaptan etkilenmeyen bir grup ortaya çıkıyor. Yaşları yedi ve on beş arasında değişen kırk dokuz çocuktan oluşan bu grup, bir hafta sonu kampına davet ediliyorlar. Ancak bu süre uzatılıyor ve eğlenceli başlayan kamp, çocuklar için bir felakete dönüşüyor. Dans Eden Valeler kitabının etkileriyle baş etmeye çalışan bu çocuklar, savaştan sağ çıkabilecekler mi?
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,907
5,301

Sayın oktayyapıcı13 ;

"....Şişman ve vızıldayan sinek bulutunun içinden geçerken ağzını sıkı sıkı kapattı. .........
Bir araya toplanmış insanlar bir kitaptan sayfalar okuyor, bunu yaparken de ileri geri sallanıyordu. Kitabın ne olduğunu merak etmeye gerek yoktu. Artık sadece tek bir kitap vardı."


Dedo11 Yorumu : Bu satırlar serinin 2. kitabının 7. sayfasından.
Bir toplumu ilkel bir toplum haline mi getirmek istiyorsunuz veya ilkel kalmasını mı istiyorsunuz ? O zaman o toplumu "Tek" bir kitaba mahkum ediniz... Okunan kitabın "Tek kitap" olduğunu nasıl anlarız. Çok kolay. O kitabı okuyan da dinleyenler de öyle sallanarak dinlerler ve o kitap hakkında hiç tartışmazlar , o kitabı eleştirmek akıllarına bile gelmez, getirilmesine müsade edilmez...


Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...

 
Üst