Patrick Graham - Şeytan İncili

Otacı

Süper Üye
5 Tem 2016
810
12,434
Patrick Graham - Şeytan İncili
SImam1.jpg

Şeytan İnciliSarsıcı, nefes kesici ve gizemli!
SON SAYFASINA KADAR OKUYANA KADAR ELİNİZDEN BIRAKAMAYACAKSINIZ

1348, Augustines de Bolzano Manastırıİnsanın şeytanın oğlu olduğunu iddia eden bir İncil bulan Rahibe Yseult, şeytana tapanların işaretini taşıyan ve kurbanlarını çarmıha geren zalim bir keşişin siyah metni ele geçirmesini önlemek için elyazmasıyla birlikte kendini canlı canlı duvarlara gömer.2006, Maine-HattiesburgFBI ajanı Marie Parks, geçirdiği bir kazadan sonra olağanüstü yetenekler kazanmıştır ve seri katilleri yakalamakta uzmanlaşmıştır.

Doğaüstü yetenekleri sayesinde ormanda yanmış bir kilisenin kalıntıları arasında dört gizemli kadının cesedini bulur. Cesetler çarmıha gerilmiş ve işkence görmüştür. Katil aynı rahiptir... Vatikan'ın atadığı şeytan kovuculardan biri olan Peder Carzo, şeytanın Papa'yı çoktan ele geçirdiğini ve yakında insanlık için her şeyin biteceğini fark eder.

Korkunç karanlığın dünyayı ele geçirmesini engellemek için Marie Parks'a yardım etmeye karar verir.Marie Parks ve Peder Carzo, zamana karşı bir yarışta karanlığın efendileriyle karşı karşıya gelirler... Yılın Başyapıtı! (VSD)

Patrick Graham, damarlarınızdaki kanı donduracak bu şeytani kurnazlık ve sinsi beceriklilik romanıyla büyük bir başarıya imza attı! (Le Mutualiste)
Şeytani İncil yeni tutkunuz! (...) Heyecan ve gerilim dolu bir roman (...) Bu kitap güneş kremi ve havlu gibi, deniz kenarı için olmazsa olmaz! (Paris Match)

Mediafire
PdfCs 20 Mb:

Yandeks
PdfCs 20 Mb:
 

ed86

Süper Üye
3 Kas 2018
837
1,655
Seneler önce 5 lira civarına almıştım. Çok kaliteli değil ama sürükleyicidir. Okutur.
 
Üst