Oya Aydoğan vefat etti...

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,931
52,721
Kendi Koltuğunda
Oya Aydoğan neden öldü? Son dakika açıklaması geldi

EJlVLg.jpg

[url=http://hizliresim.com/jnJ4MW][/URL]
[url=http://hizliresim.com/B2XZnL][/URL]
Evde yemek yerken bir anda AORT damarı yırtılan Oya Aydoğan günlerdir yoğun bakımda yatıyordu. Bugün ise kötü haber geldi. Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti. Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu.
Oya Aydoğan'ın ani ölüm haberi bütün sanat dünyası ve sevdiklerini yasa boğdu. Boğazına takılan yemeği çıkarmaya çalışırken aort damarı yırtılan ve yoğun bakıma alınarak tedavisi sürdürülen Oya Aydoğan yaşama tutunamadı.

Sanatçının oğlu Gurur Aydoğan, hastane önünde yaptığı açıklamada, annesinin isteğinin yerine getirileceğini belirterek:
Eminim ki bütün Türkiye'nin çok sevdiği benim en değerlim Oya Aydoğan'ı kaybettik. Yarın 14.30'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda anma töreni düzenlenecek. Ardından ikindi namazını müteakip Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kendisi Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilmek istemişti.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,599
35,062
İstanbul
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kibir ve hasetlikten uzak, alçak gönüllü, dost canlısı biriydi... Ben onu; çocukluğumda sinemada izlediğim Kemal Sunal'ın uutulmaz filmlerinden biri olan "Yedi Bela Hüsnü" filmindeki Hüsniye karakteriyle hatırlayacağım daima... Başımız sağolsun...
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,136
20,725
Herkes için iyilik düşünen, neşeli, sevecen, çok seveni olan bir insandı. Cenaze töreninden de bunu anlamak mümkün oluyor. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın.
 
Üst