F. R. David - Words (1982)

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,607
35,139
İstanbul
Words.png


Fransız şarkıcı F. R. David'in 1982'de yayınlanan ilk albümü "Words" ile aynı adı taşıyan ve bir çok Avrupa ülkesinde bir numaraya kadar yerleşen unutulmaz hit parçası "Words" sizlerle.. www.youtube.com/watch?v=PTsSk0r_Tq8
 

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,257
4,002
Osmaniye
Buram buram 80'ler kokan muhteşem paylaşım için teşekkürler azizim. Şarkı harika. Nerden buldun bunu? :)
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,607
35,139
İstanbul
Buram buram 80'ler kokan muhteşem paylaşım için teşekkürler azizim. Şarkı harika. Nerden buldun bunu? :)
Bu video klip dün gece yabancı bir müzik sayfasında paylaşılmıştı, buraya da ekleyeyim dedim. Aslında bu şarkıyı klipsiz olarak diyarımızda yıllar önce paylaştım diye hatırlıyorum ama sanırım bir dönem sitede ciddi bir veri kaybı olmuştu, muhtemelen o dönemde silinmiş olmalı paylaşımım. Neyse, dünkü paylaşım vesilesiyle tekrardan nostalji kısmımıza kazandırmış olduk. Beğendiğinize memnun oldum üstadım. :) Eksik olmayın..
 

karlıova

Yeni Üye
9 Ocak 2019
85
491
Bu parça yeniyetme dönemimizin hitlerinden biri. Çok çalınıyordu o zamanlar, sene 83 olmalı. Mix kaset koleksiyonumu karıştırsam tam sezonu çıkar ortaya.
O dönem telif vs. pek takılmadığından müzik dükkanlarına liste verip kendi karışık kasetini yaptırmak mümkündü.

Lise son, ayrılışa yakın çay partileri hızlanırdı. Güzel olmasına güzel ama biraz ortada kalmış parçalardan. Slow desen olmaz, hızlı dans edilmez. Velhasıl en iyisi kenara çekilip ortada debelenenleri seyretmektir :)

Klip de çok kitsch olmuş. O yıllarda belki o güneş gözlüğü, efektler falan cool geliyordu. Şimdi ise komik görünüyor bu klip.

Baltimora dostum sayesinde bugün de bir nostalji yaşadık. Geçmiş bugünden güzel göründüğünde yaşlanmaya geçmişiz demektir. Dikkat etmek lazım
 
Üst