Conan Liste

cakiciali

Kıdemli Üye
3 Ocak 2010
122
1,066
Arkadaşlar elimde Conan dergisinin birçok sayısı mevcut..bunları sizlerle paylaşacağım inşallah..bana resim dosyalarını nasıl cbr uzantılı yapacağım hakkında ve bu dosyaları siteye nasıl upload edeceğim hakkında bilgi verirseniz paylaşımlarımı sizlere sunmak istiyorum..

şu an depodan conan TMKD serisinin (01 - 99 a kadar ) elimde mevcut olanları çıkardım ..bunlarda eksikler bana bildirilirse bu taramadan sonra diğer serilerden elimde mevcut olan sayıları depodan çıkarıp sizlere sunacağım..
 
Son düzenleme:

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,936
Arkadaşlar elimde canan dergisinin birçok sayısı mevcut..bunları sizlerle paylaşacağım inşallah..bana resim dosyalarını nasıl cbr uzantılı ypacağım hakkında ve bu dosyaları siteye nasıl upload edeceğim hakkında bilgi verirseniz paylaşımlarımı sizlere sunmak istiyorum..

şu an depodan conan TMKD serisinin (01 - 90 a kadar ) elimde mevcut olanları çıkardım ..bunlarda eksikler bana bildirilirse bu taramadan sonra diğer serilerden elimde mevcut olan sayıları depodan çıarıp sizlere sunacağım..

Çizgi romanları 300 dpi taramanı tavsiye ederim.

Yükleme işlemi için mediafire veya rapidshare sitelerini kullanman birinci öncelik vede kullanıcı açman bizler için önem arz ediyor hem dosya 10 defa çekilmeden sonrada download sitesinde duruyor hemde 90 günde bir çekilmeyle silinmeme hakkı doğuyor.


TARANMIŞ ÇİZGİ ROMANLARIN DÜZENLENMESİ NASIL YAPILIR? (CBR Yanıtın)
http://www.cizgidiyari.com/forum/taranmis-cizgi-romanlarin-duzenlenmesi-nasil-yapilir-t4981.html

Rapidshare'e Dosya Eklemek (Resimli Anlatım)
http://www.cizgidiyari.com/forum/rapidsharee-dosya-eklemek-resimli-anlatim-t4059.html

Mediafire'a Dosya Eklemek (Resimli Anlatım)
http://www.cizgidiyari.com/forum/mediafirea-dosya-eklemek-resimli-anlatim-t3986.html

İmagesahack Vasıtasıyla Siteye Resim Eklemek (Resimli Anlatım)
http://www.cizgidiyari.com/forum/im...teye-resim-eklemek-resimli-anlatim-t2254.html

Yeni Konu Açma-Oluşturma İşlemi
http://www.cizgidiyari.com/forum/yeni-konu-acma-olusturma-islemi-t201.html
 
Son düzenleme:

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,871
5,011
Sevgili Colin gerekli olan şeyleri yazmış.Konu başlıklarını takip ederseniz size yardımcı olacaktır.Yine de takıldığınız ,sorun yaşadığınız bir yer olursa lütfen çekinmeden bize yazabilirsiniz.
Selametle.
 
Üst