Bir avuç İzmirli toplandık..

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,740
44,228
denize sıfır
Sıcak havaya rağmen deniz esintisi bizi terletmeden günü geçirmemizi sağladı. Açılışı yine boyoz ile yaparak boyoz ile olan dostluğumuzu pekiştirmiş olduk.:4: Darkwood nikli hemşerimiz ile de ilk kez tanıştık ama 40 yıllık dostumuzmuş zaten.:)


zomy006.jpg



Soldan sağa;


Murat (The darkness), MehmetAli (MehmetAli), Haluk abimiz (Lotoloto), Ali (büyük beyaz) Ve darkwood..


zomy003.jpg



Martinolog Üstadımız MehmetAli Martin ve felsefesi hakkında engin görüşlerini ve düşüncelerini aktarıyor.. Ses çıkarmadan dinliyoruz.:)


zomy004.jpg



Kameraya bakıp gevrek gevrek gülüyorum, sebebi yok, biz güleriz.:)


zomy005.jpg



Boyoz poşeti elimin altında her an uzanıp alabilirim. Eee, gülerim tabii..:4: Bu arada Darkwood dostumuz da sıkı bir Martinciymiş.:) Bizim günümüz dostlarımızla birlikte neşe içinde geçti nasıl akşam oldu anlamadık doğrusu. Ay sonunda Caretta dostumuzun geleceği gün yine toplanmak üzere günü noktaladık.Toplantılarımıza tüm dostları bekliyoruz..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Mehmet Ali

Süper Üye
1 May 2009
3,351
54,132
TAM 35
Ben Martin konferansımı verirken gündüz düşleri kuranları tespit ettim. Bir dahaki buluşmada "Kaldırın çizgi romanları çıkarın kağıtları" dersem hiç şaşırmayın :)
 
Son düzenleme:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
36,928
İstanbul
eeee, Muhammed yine kaçırmış toplantıyı. Muhammed niye gitmedin bu kez? :) Bu yaşlı adamların arasında ne yaparım ben diye mi düşündün? Halbuki konu çizgi roman olunca herkes biraz çocuk olduğu için ortada yaş sınırı filan kalmazdı. Neyse bir dahakine belki artık...

Bir dahakine ben de gelebilsem keşke. Kaç kez zihnimden geçti ama bir türlü denk düşüremedim. Yine de dostlarımı resimlerden de olsa görmek güzel. Darkwood dostumuzu da ilk kez görmüş olduk bu vesileyle.

Karşılıksız, çıkarsız, hesapsız, yüreği çizgi roman ve insan sevgisiyle atan dostlarıma selamlar...
 
12 Şub 2010
15,006
544,109
Aaaah, ahhh!

Bu güzel toplantıda olmak vardı.

Gülmek çok yakışıyor size dostlar, Allah hep güldürsün.

Sizleri resimde de olsa görmek çok güzel, içim açıldı.

Geçen yıl kısmet olmadı, inşallah bu yıl ben de bir toplantınıza katılırım.

Darkwood dostumuzu resimden de olsa tanımaktan mutlu oldum.

Muhammede Ağar da keşke katılabilseydi.

Sizleri seviyorum.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,545
28,679
İzmir
Çizgi Diyarını Kahve Diyarına taşıdık.
Güzel güzel boyozları tıkındıktan sonra,
Çay kahve eşliğinde konumuz çizgi romandı.
Ama yine ben deplasmanda kaldım.
Fumetticileri giydiğim tşört ile bastırmaya çalışsamda olmadı.
Yine de olsun.
Sohbet şahaneydi.
Yine bekleriz.

Not: Ali Abi, fotoların orjinal hallerini atarsan sevinirim.

 

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,464
8,672
İzmir
Forumumuzun en ağır abilerinin yanında ben, naçar fumettici darkwood Dindar Diker, sanırım epey hafif kaldım. Bir yanda eşsiz Marvelci The Darkness, (Bir eksper olduğunu öğrendiğim sevgili Murat'ın Marvel Evreni bilgisi gerçekten çok fazla. Bilgisine hayran kaldım. Klasik bir İtalyancı olan ben, daha çok Martin Amca'yı severim.) Diğer yanda forumun 1 numaralı Martincisi Mehmet Ali. (Mehmet Ali Abi, öğretmenmiş. O gün öğrendim. Çocukluğumuzda bizlere çr okumayı yasaklayan öğretmenlerle çok tezat oluşturuyor. Kendisi çok hoşsohbet bir adam. Ne de olsa fumettici abii.) Bir yanda ise, sevgili lotoloto. (Haluk Abi bir avukat. Sohbetimizde bir ara oğlunun okuluyla ilgili bir konuşma geçti. Umarım davayı kazanırlar.) Vee sevgili büyük beyaz... (Ali Abi, fotoğrafta göründüğünden çok daha yakışıklı ve daha uzun. Sanırım 1.90 falan. Ben bile kısa kaldım yanında. Haluk Abi gibi o da Çeşme'de yaşıyor. 40 dönümlük koca bir arazide bir derebeylik kurmuş. Bir yanda çiftlik hayatı, bir yanda forum yöneticiliği. Zor uğraşlar anlayacağınız. Tarım ve hayvancılık bilgisi 10 numara. Ödemişli bir köylü çocuğu olan benden bile daha bilgili tarımda. Hayran olunacak bir kişilik.) Buluşmaya onlardan sonra gelebildim, boyoz şenliğini kaçırdım. Manitu onları cezalandıracak. Sıcak bir havada, sıcak sohbetlerimiz oldu. Katılamayan arkadaşlar üzülmesin, sanırım bu ayın sonuna doğru tekrar buluşacağız. Merakla bekliyorum. Ortam çok güzeldi. Muhabbet çok güzeldi. Ortam çok güzeldi. Güzel olmayan tek şey, Kahve Diyarı'nın biraz pahalı menüsüydü. 5 kişi, 108 tl'lik çay içmişiz!!! Manitu, onları yeşil çayırlarına almasın. Ali Abi, abilik edip tüm hesabı tek başına ödedi. Neyse, bir dahaki toplantıyı daha ekonomik bir yerde yaparız inşallah! Tüm çr dostlarına sevgi ve saygılar.
 

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,625
38,763
izmir
Sizi gidiler siziiiiiiiii. Bensiz toplanırsınız haa? Zagor'un baltasıyla dövmek gerek sizi. Bu arada, sevgili Ahmet'i (atikos35) de göremedim aranızda. Şaka bir yana, katılamadığım için çok üzüldüm. Joker hakkımı kullanıp telefonla katılmaya çalıştım. İki dakikalık da olsa güzeldi. İnşallah bir dahaki sefere. Darkwood'la tanışmak güzeldi. En kısa zamanda hep beraber toplanmak dileğiyle...
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,846
137,863
Yakışıklı gençler toplanmış:D
Neyse bir dahaki toplantıda süpriz yapmak lazım.
Dostları bir arada görmek sevindirici.
Herkese selamlar,sevgiler.
 

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
974
İzmir
Güzel olmayan tek şey, Kahve Diyarı'nın biraz pahalı menüsüydü. 5 kişi, 108 tl'lik çay içmişiz!!! Manitu, onları yeşil çayırlarına almasın. Ali Abi, abilik edip tüm hesabı tek başına ödedi. Neyse, bir dahaki toplantıyı daha ekonomik bir yerde yaparız inşallah! Tüm çr dostlarına sevgi ve saygılar.
Valla arkadaşlar/abiler kahve diyarına ben de uyuzum. Sebeplerini yüzyüze anlatırım da hakikaten bir daha orada buluşmazsanız ben de sevinirim ve inşallah uğrarım :)
 
Son düzenleme:

Dindar Diker

Çeviri & Balonlama
11 Nis 2009
2,464
8,672
İzmir
Ali Abi, yıllık izine ayrıldım. 15 gün boyunca yapılacak tüm toplantılara katılabilirim. Hadi toplanalım!!!
 
Üst