Bedevinin bahtsızı, kutup ayısı ve Sayın Büyüklerimiz...

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,655
Bu konuyu açıp açmamakta kendimle çok mücadele ettim.Sonunda içim rahat etmedi ve açtım.
Sayın liderlerimizin dün akşamki "bahtsız" söylemleri Türkiye Cumhuriyeti'nin bir vatandaşı olarak beni o kadar üzdü ki anlatamam.
Sayın Başbakanımız, ana muhalefet liderini bahtsız bedeviye benzetiyor. Diğeri altta kalmamak için(!), başbakanı çöldeki kutup ayısına dikkat etmesi konusunda uyarıyor,arkasından da horoza sorulan "yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan" fıkrasını (fıkra mı denir, başka bir şey mi onu da bilmiyorum ya) tebessümler içinde ekliyor.
Haberleri ailemle birlikte izliyoruz. Küçük kızım bana sormaz mı; baba bedevi ne demek, kutup ayısı ile çölün ne ilgisi var?
Hanım bana bakıyor,ben ise önüme...
Kızım büyük ihtimal babam da birşey bilmiyor diye içinden geçiriyor.
Allahım sen büyüksün. Nasıl bilirsen öyle yap. Mevlam sen neylersen güzel eylersin.
Liderlerimiz diyorum, millet diyorum, aile diyorum, devlet adabı diyorum.
Ancak bu kadar diyebiliyorum. Başka da bir şey diyemiyorum.
Utandığımdan bazı kelimeleri silerek konuya ilişkin karikatürleri özür dileyerek ekliyorum. Haberi olmayan varsa olsun, duymayan varsa duysun.
Saygılarımla...


Not:Karikatürleri eklemekten vazgeçtim. Sadece bir tanesini aşağıda veriyorum. İsteyen internette hepsini bulabilir.


imagescopyr.jpg
 
Son düzenleme:

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,229
4,837
Devlet âdamı eskidendi hocam, şimdi o dediğiniz kişinin büyüdüğü semtlere göre değişiyor. Buna da şükredin ya hepsi bayramlık ağızlarını sansürsüz açarsa ne olacak? RTÜK ne işe yarıyorsa artık.
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,043
İstanbul-İzmir
Hiç bir şey demiyorum;
Hocamız mütevazi kendi halinde sineği incitmeyen biridir öylede severiz kendisini..Asla politik cümle kurmaz ,karışmaz insanları incitecek bir şey söylemez söyleyemez...Öyle tanıdık öyle sevdik kendisini...Bu insanın bile sinirlerini hoplatıp isyan ettiren politikacıları Allaha havale ediyorum!

Not;Hocam izninle Facebookda paylaştım millet görsün diye bana senin bu içten serzenişin çok dokundu...
 

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,841
6,274
Bir ülkenin silahsız 33 fidanını katleden. Ülkenin en büyük eli kanlı bir katilini, bölüsünü TSK'nın subayları ve ülkenin (bazıları dünyaca taktir edilen) düşünürlerinin önüne gizli tanık diye çıkartanların.... boş ver ya...
 

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,229
4,837
Bir ülkenin silahsız 33 fidanını katleden. Ülkenin en büyük eli kanlı bir katilini, bölüsünü TSK'nın subayları ve ülkenin (bazıları dünyaca taktir edilen) düşünürlerinin önüne gizli tanık diye çıkartanların.... boş ver ya...


Boş vermeyin, tarih bunları bir kenara yazıyor.
 
Üst