Alien Serisi

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,454
İstanbul
Alien
Bölüm 1


46313439353034.png


Özet
Kurtarma gemisi Nostromo, uzun görevinden Dünya'ya dönerken bir yakındaki bir gezegenden bir yardım sinyalı alır. Önce kararsız kalan mürettebat, sonunda yardım etmeye karar verir. Gezegene yapılan zorlu bir inişten sonra bir ekip arama çalışmaları için bölgeyi araştırırlar. Girdikleri bir mağarada bilinmeyen bir ırkın yumurtalarını bulurlar. Aynı sırada gemi bilgisayarı aldıkları sinyalin bir yardım sinyali değil uyarı olduğunu deşifre eder. Yumurtalardan biri kırıldığında ekip nasıl bir belaya bulaştığını farkeder.

Türkçe dublaj izlemek için

Altyazılı izlemek için

Trailer için

Indirmek için

Aliens
Bölüm 2


46313439353035.png


Özet
Nostromo'dan kurtulan tek kişi olan Teğmen Ellen Ripley, yarım yüzyıllık derin uykusundan uyandırılarak dünyaya getirilir. Bu sırada yaratıkları buldukları gezegenin sonradan kolonileştirildiği ve insanların yaşadığını öğrenir. Söz konusu koloniden bir süredir haber alınamamaktadır ve Ripley, uzman bir komando ekibi ile yaratıkları yoketmeye ve sağ kalanları kurtarmaya gider.

Türkçe dublaj izlemek için

Altyazılı izlemek için

Trailer için

Indirmek için

Alien
Bölüm 3


46313439353036.png


Özet
Serinin ikinci filmi olan "Aliens"da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımıyla uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurarak bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu filmde, gemileri Fiorina 161 isimli hapishane gezegenine varır. Çarpışmadan Newt ve Bishop sağ çıkamazlar oysa Ripley'in yanısırai, en büyük kabusu tüm yolculuk boyunca onlara gizlice eşlik etmiştir. Hapishane gezegeninde hiç bir tip silaha izin verilmez. Sakinleri ise eski katil ve tecavüzcülerin oluşturduğu dini bir kültün hakimiyetindeki bir mahkum kolonisinde yıllardır yaşam savaşı verdikleri için aralarına yeni katılan korkunç düşmanla savaşacak cesarete sahiptirler.

Türkçe dublaj izlemek için

Altyazılı izlemek için

Trailer için

Indirmek için

Aliens - Resurrection
Bölüm 4


46313439353037.png


Özet
Alien serisinin üçüncüsünde Ripley (Sigourney Weaver), içinde son yaratıkla beraber ölmüştü. Olaydan 200 yıl sonra, bilimadamları yaratıkla tanışabilmek için bazı hücre birleştirme ve DNA çalışmaları yaparlar ve Ripley'i tekrar hayata döndürürler. Yaratık Ripley'in içinden alınır fakat Ripley'de yaratığın izleri görülmektedir. Uzay gemisi Dünya'ya doğru hızla ilerlemektedir ve yaratık tekrar ortaya çıkmaktadır. Onunla başedecek tek kişi tabiki yine Ripley. Bu dördüncü "Alien" filminin sürprizi, Winona Ryder.

Türkçe dublaj izlemek için

Altyazılı izlemek için

Trailer için

Indirmek için
 
Üst