Age Of Conan - Belit, 02 (of 05) (2019)(Ç&B)

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,062
Mersin
Yarın, conan projesinin paylaşıma başlama safhasının 2.yılını bitiriyor olacagız; gerçi arzuladıgım ve aklımdan geçen oluşması muhtemel destekle bu iki sene zarfında okunmamış conan bırakmayız diye düşünmüştüm ama olmadı, yinede bayagı yol aldık... marmara çizginin telifi altındaki 25 sayılık "CONAN THE CİMMERİAN..Dark Horse" serisini saymaksak bugün itibariyle Türkçe olarak paylaşamadıgımız conan sayısını 200'lerden 48 adete kadar düşürdük ve her ay şimdilik 4 adet yeni sayıda yayınlanmaktadır,bunları söylememin sebebi eger içinizden destek vermek için zamanı,isteği,yabancı dili olan arkadaşlar var ise balonlamasını seve seve yapabilirim.
bu kadar kafa ütüledigim yeter,
pazar kahvenizle birlikte maceranın 2.sayısının tadına varmanız dilegiyle

Tüm Orjinal Conan Serileri Ve Türkçe Çevirileri için :http://www.cizgidiyari.com/forum/orjinal-conan-serileri-ve-turkce-cevirileri/112241-orjinal-conan-serileri-ve-turkce-cevirileri.html

cGax0A.jpg

dHGS7d.jpg


Bir önceki Conan macerası paylaşımında;
46LcCP.png

84 indirme, 57 devam(begeni tuşu); %67,85 devam ;)
Bana Conan projesinde destek olmak için ve bu projeye devam etmemi istiyorsanız da indirmeden önce veya sonra begeni tuşuna basın ki bende begeni ve indirme rakamlarına bakıp, projenin devamını isteyip istemediginizi anlayayım. ve ona göre hareket edeyim



 

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,278
16,877
Sevgili İlkhantok, çeviri ve balonlamanın ne kadar emek ve zaman istediğini en yakından bilenlerden biriyim. Sizin azminiz sayesinde bu yabancı yayınlara ulaşma imkanı olmayan insanlar bunları okuma fırsatı buluyorlar. Ben genelde frankofon çevirdiğim ve çok yoğun olduğum için size yardımcı olamıyorum ancak yaptığınız işi çok önemli ve saygıdeğer bulduğumu belirtmek istedim. Tüm çevirileriniz için tekrar teşekkürler.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,453
Emekleriniz için size ve sevgili üstadımız Odenat a minnettar olduğumuzu belirtmek isterim.
Çok teşekkür ederim değerli insanlar.
Varlığınız bizlere güç veriyor.
 

tomx

Yeni Üye
2 Haz 2017
96
708
Emekleriniz için çok teşekkürler sayın İlkhantok. Conan maceralarını orjinal yayınından aylar yıllar sonra gidip kitapçıdan, kırtasiyeden, büfeden alırdık. Siz ve diğer çevirmen- balonlamacı üstadlar sayesinde kısa zamanda Türkçe okuma imkanı buluyoruz.
Saygılar.
 
Üst