Acilen bitmesi gerekenler (pis elektrik alıyorum)

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,925
- Çalsın sazlar oynasın kızlar diye bi türkü nakaratı var. Kızlarda öyle diyordu !? bu nakarat bi daha söylenmesin.. acilen bitsin
- Sigara içmediğini bildiğiniz birinin yanında marlboro, camel, parlement tarzı fiyatı emsallarine göre pahalı olan sigaralardan içmeye kalkarsanız, sigara içmeyen kişi muhakkak bir tane otlanacaktır. Beraberinde mazeretini sunmayıda asla ihmal etmez, ‘’Aslında sigarayı bıraktım ama arada tek tük yakıyorum ‘’diyerekten otlakçılığına kisve arayanlar .. acilen yokolun
- Her 31 aralıkta gelecek yıl görüşürüz espirisini yapanlar. Ya bitin ya da yeni esprilere yelken açın.
- Zamanla İmar sayesinde değer kazanıp fiyatı çıldıran araziler için ‘’ zamanında buralar bağ bağçe iken dedeme buraları al demişlerde almamış diyerek mirasyedi olamadığı için dedelerine kızan tembeller artık bitin. Bitmiyorsanız şu ahir dünyada kime ne faydanız olmuş oturun bi düşünün, sonra dedenize kızın.
- - bir lokanta yada kafede yenilip içildikten sonra hesap ödeme sırasına gelince ağırdan alıp , hesap ödendikten sonra ‘’ yaa bu olmadı , hepte sana yükleniyoruz , neyse gelecek sefere benden olsun’’şeklinde gözünü yiyim ayağı yapanlar…acilen bit… hesap ödeyen kişiler herşeyin farkında tamammı. Kolpanızı asla yuttaramazsınız..
- İşi düşmeden birilerini aramayan tipler. Hiç bitmeyeceğinizi biliyorum bari şunu yapın. Telefon numaranız ekrana düştügü anda aradığınız kişi niye aradığınızı bilir. İsteğinizi (emrinizi) belirtmeden önceki 2-3 dakikalık dıravdan muhabbeti uzatıp karşınızdakinide kasmayın.
- Derslerine çalışan insanlar için inek yakıştırması yapan şahsiyetler. Bitmiş olmanız gerekirdi , bitmemişsiniz maalesef. Rica ile bitin.
- Şiir yazan arkadaşlarının eserlerini okuyupta, ne var şiir değilmi , bende yazarım aynısını diyenler ya icraat gösterin yada yokolun. (Onları uzaya ışınla skati)
- hayatında eline bir gazete bile almadan ömürünü geçirenler, kitapları masa ve kanepe ayağını dengelemek için altlık olarak kullananlar, yaşınız kaç olmuş hala çizgi romanmı okuyorsunuz diyerek okuyan insanları kendince alaya alanlar acil bittt.
 
Son düzenleme:

hanefi

Süper Üye
13 Şub 2010
3,143
831
Sevgili Kardeşim,
Söylediklerine aynen katılıyorum.

Sigara ve alkol kullanmadığım için ot gibi yaşadığımı söyleyenlere,
Derslerime çalıştığı için sıramın içine ot koyanlara,
Öğretmenlerime saygılı olduğum için beni yağcılıkla suçlayanlara
ithaf olunur.
 

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,330
9,560
İki kadeh bişi içtikten sonra , "sallandırıcan bunlardan iki tanesini Taksimde ,bak bakayım bi daha yapıyorlarmı" geyiğini hep yapanlar ...
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,925
-her yıl, bu sene bayram tatili 9 gün olacak mı muhabbeti. bitsin...
-Türkiye'nin her yerinde petrol varmış ama ameriga çıkarttırmaya izin vermiyormuş geyiği. bitti zannediyordum yeni tanık oldum bitmemiş
-Kur'an-ı kerim'i ibadet etmek yerine şifre aramak maksatlı karıştırıp okuyan(lar) ben bir kişi biliyorum ama olaki ondan başka varsa.
-istanbul'da oturan birinin anadolunun küçük şehirlerinde yaşayan birisiyle karşılaştığı zaman sizin oranın nüfusu kaç diye sorması, cevaba mütaakiben bizim mahalle sizin şehirden büyük diyerek yüzünde anlamsız bir sırıtma ile saçma sapan bir ego tatmini yapması. (yüzlerce kez karşılaştığım bir olay)
 

kalantorxl

banned
26 Tem 2010
27
6
Karşısında magazin basınını görünce yanındaki bayanı bırakıp giden bilimum popçu topçu tayfası.
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,925
malum yılbaşı geliyor ya piyongo büyük ikramiyesi gene televizyonlara spot haberler çıkartacak. hiç bitmeyecekmi bu yılbaşı büyük ikramiyesi ile neler yapabileceğimiz. yok kaç tane ev, kaç tane araba, uç uca eklersen şu kadar metre yapar, şu kadar kg gelir, şunu alınır bu satılır. öfff daralttı beni. yılbaşına 1 hafta kala kesin yapacaklar haberini.
 

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
558
312
-Fener , Galata maçı öncesi kardeşiz deyip de maçta kavga edenler.Bit.
-Yaptığı şeylerle acayip hava yapıp sonra yapamayanlar bit.
-Kabadayılar acil bit
 
Son düzenleme:

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,226
2,300
LÜLEBURGAZ
sevgili albay güzel noktalara değinmişsin... kutluyorum... ama canınızı sıkmayın ve unutmayın eleştirmek kolay, insanları anlamak, birşeyler yapıp ortaya çıkarmak zordur... bazıları sadece kolay olanı seçer... bazıları ise kolay olanı dahi seçmezler sadece bu dünyada yokmuşlar gibi davranırlar...
 
Üst