Brendon Cilt 2 Sayı 6 Canilerin Balad'ı

uzung

Yönetici
14 Ağu 2009
3,420
27,887
İstanbul
file

file

Tüm Çizgi Diyarı Dostlarına, keyifle okumaları dileklerimle.

Mega

Moderatör tarafında düzenlendi:

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,038
1,509
bende geçenlerde kendi kendime acaba yeni bir brandon sayısı gelir mi diye soruyordum.:)..çok sağol..

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
140
denizci
4 shared blokeli diyor, diğerinde de inmiyor, mediafire olsaydı, bu gece bunu okuyamazsam uyuyamam:'(, imdat Güngör abi :(,

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,149
37,641
İstanbul
Sevişirken bir çeşit canavara dönüşen "yaratıklar" pek çok romanda, pek çok çizgi romanda (mesela Conan'da) sık sık karşımıza çıkar. Aynı "klişe" bu kez Brendon'un bu macerasında kullanılmış. Kimi zaten bir tür sapkınlık olarak sunulur bu kimi zaman bir lanetin yansımasıdır.

Daha önce satın alarak okuduğum bu macerayı bir kez de Güngör Hocamın nefis düzenlemesiyle okumuş oldum. Teşekkürler...

Brendon iyidir, candır. Yeni sayıları çıkar çıkmaz edinmeye çalışalım. Böyle yapalım ki Brendon yaşamaya devam etsin :)

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,108
Direnç11'in söylediği gibi sapkınlık vurgusu var bu öyküde. Satır aralarında ensest'e de değinmiş senarist. Lakin, Brendon'un karanlık ama şiirsel dünyasını daha iyi yansıtan bir çeviriye kavuşması umudumu sürdürüyorum hâlâ... Hikayeler ile çevirileri arasında bir frekans farkı var, bir türlü örtüşmüyorlar gibime geliyor.. Belki zamanla...