THORGAL 36 Aniel

TOY

Çeviri & Balonlama
9 Eki 2016
538
7,446
THORGAL 036 Aniel

THORGAL 036 Aniel

Thorgal-028---Aniel-000.jpg

Uzun bir arayışın ardından Thorgal, oğlu Aniel'i bulmayı başarmıştır. Eve dönüş yolculuğu tehlikelerle doludur. Ama Thorgal ailesinin geri kalanının Viking topraklarında onu beklediğini biliyor. Ve hiçbir şey ve hiç kimse onu durduramayacaktır.

OTUZ ALTINCI SAYI İÇİN
:wbtr:

Son düzenleme:

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
459
1,647
Sevgili Toy, zaten Thorgal'in (sanırım) 24. sayıdan sonrası telifli değil. Teşekkür ederiz

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
667
18,759
ilk otuz üç albümü yayınlanan bu seriye de el atmanız çok güzel. Çok teşekkürler... Acaba 34 ve 35.sayıları da yapacak mısınız?

TOY

Çeviri & Balonlama
9 Eki 2016
538
7,446
ilk otuz üç albümü yayınlanan bu seriye de el atmanız çok güzel. Çok teşekkürler... Acaba 34 ve 35.sayıları da yapacak mısınız?

Sayın esattr,
Sayısız paylaşımınızı okudum. Çok sağolun. Teşekkür ederim. İlk etapta çalışma programımda 36'dan 40'a kadardı. Ama şimdilik erteledim.

esattr

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
29 Tem 2009
667
18,759
Sayın esattr,
Sayısız paylaşımınızı okudum. Çok sağolun. Teşekkür ederim. İlk etapta çalışma programımda 36'dan 40'a kadardı. Ama şimdilik erteledim.

TY kardeşim, Thorgal 36. sayıda paylaştığın fontu verirsen daha önce niyetlenip sonra elimdeki diğer işlere ağırlık verdiğim için ötelediğim 34 ve 35. sayıları sen diğer sayılarla uğraşırken yapabilirim diye düşünüyorum.
bir şekilde irtibatta kalalım isterim.

TOY

Çeviri & Balonlama
9 Eki 2016
538
7,446
TY kardeşim, Thorgal 36. sayıda paylaştığın fontu verirsen daha önce niyetlenip sonra elimdeki diğer işlere ağırlık verdiğim için ötelediğim 34 ve 35. sayıları sen diğer sayılarla uğraşırken yapabilirim diye düşünüyorum.

Sayın esattr,
Sayın Daltas'ın özgür fontlarını kullandım.
Sağlıcakla kalın.

https://www.cizgidiyari.com/forum/daltas/67008-tex-balonlama-fontlari.html

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,125
37,447
İstanbul

Uzun bir aradan sonra burada paylaşımlarınızı göreceğimizi öğrenmek çok güzel bir haber.

Tanerr

Kıdemli Üye
21 Eyl 2018
113
429
Birden kendimi malum sitede sandım....sonra dikkat edince yok canım dedim burada sayın DALTAS,yaşlı kurt,kudret sabancı,odenat,azizelaziz,ihtiyardost,huge,nisanyagmuru,esattr,yeryüzü,bakanın,buyuk beyaz,uzung ve adını sayamayacağım 314 ustayı görünce yok canım doğru yerdesin dedim kendi kendime.
Bu vesileyle tüm EMEĞİ geçen üstatlara gönülden teşekkürleri bir borç bilirim.Sağolun varolun,iyiki varsınız. Gönül hepinizi tek tek zikretmek isterdi ama vaktinizi ve zamanınızı almamak adına affınıza siğınıyorum

Tanerr

Kıdemli Üye
21 Eyl 2018
113
429
Aziz el aziz aramızdan ayrılmıştı bu vesile ile onuda tekrar an mış olduk...Allah gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

TOY

Çeviri & Balonlama
9 Eki 2016
538
7,446
Birden kendimi malum sitede sandım....sonra dikkat edince yok canım dedim burada sayın DALTAS,yaşlı kurt,kudret sabancı,odenat,azizelaziz,ihtiyardost,huge,nisanyagmuru,esattr,yeryüzü,bakanın,buyuk beyaz,uzung ve adını sayamayacağım 314 ustayı görünce yok canım doğru yerdesin dedim kendi kendime.
Bu vesileyle tüm EMEĞİ geçen üstatlara gönülden teşekkürleri bir borç bilirim.Sağolun varolun,iyiki varsınız. Gönül hepinizi tek tek zikretmek isterdi ama vaktinizi ve zamanınızı almamak adına affınıza siğınıyorum

Sayın Tanerr, açıklamayı yanlış anladığınızı düşünüyorum. Gönül rahatlığı ile ilgili içeriği indirebilirsiniz. Thorgal çevirileri -Conan gibi- daha uzun zaman alıyor. Thorgal isteniyorsa -daha uzun zaman alsa da- devam sayıları çevrilecektir. Bu çevirinin devamının istenip istenilmediğini belirlemek adına ilgili açıklama yazılmıştır.
Sağlıklı günler dilerim.

Tanerr

Kıdemli Üye
21 Eyl 2018
113
429
Sayın Toy siz konuya açıklık getirince daha iyi anladım.Bu yanlış anlamadan dolayı sizden özür dilerim...Ayrıca göstermiş olduğunuz nezakete ve anlayışa teşekkür ederim.