Ot Sayı 087

aksamsefasi

Süper Üye
5 Eki 2018
3,810
76,674
İzmir

52893929999_0d76c33b87_z.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,343
5,560
Bu sayının tamamını geçenlerde okudum. En sevdiğim yazılarını not edip paylaşayım dedim.

(Dergide sayfa numaraları yazmadığı için, sayfa numarası olarak PDF'in sayfa numaralarını kullanacağım.)
(Beğenilerim tamamen subjektiftir.)

sf03 - Camus'un kısa kısa sözleri. Okumanıza değer, aralarında bir kaç tane güzel var.
sf04 - Absürt Camus. Özellikle Sisifus'u hiç bilmiyorsanız ilk sayfasını okuyun. Tavsiye. Camus'un hiç bilmiyorsanız, tamamını.
sf09 - Halk Böyle (mi) İstiyor? - Kısacık ama size önemli bir fikri verebilecek bir yazıcık. Livaneli'nden.
sf10 - Kabartma Geceleri - Okumaya değecek bir kısa öykü.
sf14 - Kayıp Silah - Okuduğum ilk Behzat Ç. öyküsü oldu. Dizinin de izleyicisi değilim. Keyifle okuduğum bir öykü oldu.
sf19 - Otaportreler - Kısa kısa üç vecize. Oku gitsin. Biri oldukça derin, hepsi okunur ayarda.
sf22 - Edgar Allan Poe'nin hayatını özellikle de evliliğini ve sonunu hiç bilmiyordum. İlginç geldi.
sf24 - Evde Kalanlara - Pandemi sırasında evde yapılacakları yazmışlar. Hala geçerli. Ayrıca güzel dizi ve film tavsiyeleri..
sf26 - Post-Truth - PostModernizm hakkında genel bilgi almanızı sağlar.
sf36 - Ahh Türkan Saylan. Normalde bu tip yazıları tavsiye etmem, ama bunu okumanıza değer.
sf37 - Göç. Damardan dokunacak bir yeri var. Özellikle kız babasıysanız..
sf40 - Maske. Halkın duyarsızlaşması, kabullenmesi ve düzendeki yozlaşma üzerine.
sf43 - Bağcıklar. Güzel bir anlatı, Deniz Gezmiş hakkında.