Zorlu ikili (Dempsey and Makepeace) 1985

CAN_AVAR

Kıdemli Üye
27 Ocak 2013
177
254
This file is currently set to private.
Dosya kişiye özel olarak ayarlanmış sanırım, paylaşım seçeneklerine bir baksanız iyi olur.
 

fenerly88

Yeni Üye
3 Haz 2021
27
62
İki full bölüm burada : (tv1 kayıt Türkçe dublaj)
link-->
Buradaki paylaşım eksik kayıt: (bu bölümün altyazı sitesinde tr altyazısı mevcut)
link-->
Buradaki full bölüm Türkçe altyazılı:
link-->

İlk paylaştığım kanalda çeşitli bölümlerden kısa kesitler de paylaşılıyor.Hepsi tv1 kayıt.(sezon numaraları doğru değil sanırım). İstek olura belki full bölümlerini de paylaşabilir yayıncı...

Buradaki kanalda video kalitesi daha net gibi : (dil ingilizce)
link-->

Son olarak tüm sezonların Almanca altyazısı çıkmış.İsteyen online çeviri ile Türkçe'ye çevirebilir.Almanca'dan çevirince daha iyi bir çeviri yapıyor sanki...
link-->

İyi seyirler...
 

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,321
4,294
Osmaniye

Glynis Barber

Gerçek ismi Glynis van der Riet olan bu sarışın hatun (1955 doğumlu aslen Güney Afrikalı Charlize Theron'un memleketlisi) ilk gördüğüm günden beri aşığım. Yıl 2024 şöyle bir kendimi yokladım halen aşk devam ediyor (Charlize sen bu dünyadan değilsin)
Hatunun bizde tanınması ise herkesin bildiği gibi seksenlerin ortalarında TRT televizyonunda yayınlanan Zorlu İkili isimli dizi filmi ile olmuştu.
Ancak blondie'nin filmografisini baktığımda kariyerinin ilk yıllarında Seksenli yılların başlarında oynadığı "Glynis Barber as Jane" isimli yarı çizgi yarı film askeri yetişkin komedi dizisi dikkatimi çekti. (Sanırım aşk durumunu yeniden gözden geçirmem gerekecek :)))








 

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
203
763
Dizi çok güzel ve kaliteli. Bizde bu kadar tutulmasında sanırım kalitesi yanında TRT dublajının da etkisi olmalı.
 

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,321
4,294
Osmaniye
Dizi çok güzel ve kaliteli. Bizde bu kadar tutulmasında sanırım kalitesi yanında TRT dublajının da etkisi olmalı.
Makepeace'yi , Dempsey'i rahmetli seslendirmişti. İkisi de ses olarak zirve isimlerdi. Pek çok film dizi ve radyo oyununda seslendirme yapmış usta tiyatroculardı. O dönemlerde kimseler bilmezdi dublaj sanatçılarını. Daha doğrusu TRT pek değer vermezdi bana göre. Özel kanallar çıktıktan sonra çeşitli dizi ve filmlerde oynamaya başlayınca tanınır oldular.
 

sahin1

Aktif Üye
23 Eyl 2011
203
763
Tarık Ünlüoğlu Kurtlar Vadisi'nde Testere Necmi'yi oynamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Aslında o dönem seslendirme sanatçıları çoğunlukla tiyatro oyuncu idiler. Hem ses karakterleri ve hem de jest ve mimikleri mükemmeldi. Bu sebeple o dönem TRT dublajları için dünya çapında diyebilirim.
 
Üst