Bu çeviri balonlama çalışmasıyla birlikte Zembla küllüyatının 263. macerasınıda okuyabileceğiz( Türkiyede yayınlanan ve çevirisini yaptıgımız toplam sayı), ben arada bir internetten yeni maceralarını araştırmaya devam ediyorum( bu arada zembla ve special zembla listelerini birleştirmeye ve tekrar basımları elemeye başladım, ve şimdiki sonuç: 337-370 arası macerası var biz 263deyiz, nerden bakarsan en az 75 macera daha var:Z:Z:Z
sadede gelirsek bu uzun açıklamayı şunun için yaptım, öncelikte en altta verdigim kitapları bulabilirsek ( ben internet ortamında bir türlü bulamıyorum) 7 adet yeni maceramız olacak ayrıyeten portekizce bilenimiz var ise orjinal sayısı 15 olan ve yeni bulmuş oldugum ve ispanyolca bilen arkadaş var ise orjinal sayı 35-36-37. sayılar olmak üzere hazırda toplamda 4 maceramız daha vardır.
yine çenem düştü siz bu maceranın keyfini çıkartın önce sonra da alttaki kitapları bularak bana( daha dogrusu Zembla aşıklarına) yardımcı olabilirsiniz :9:9:9
Diger Türkiyede yayınlanmamış maceralar için bakınız
Bu kitapları da bulabilirseniz Zembla severlerden büyük sevap kazanırsınız :
sadede gelirsek bu uzun açıklamayı şunun için yaptım, öncelikte en altta verdigim kitapları bulabilirsek ( ben internet ortamında bir türlü bulamıyorum) 7 adet yeni maceramız olacak ayrıyeten portekizce bilenimiz var ise orjinal sayısı 15 olan ve yeni bulmuş oldugum ve ispanyolca bilen arkadaş var ise orjinal sayı 35-36-37. sayılar olmak üzere hazırda toplamda 4 maceramız daha vardır.
yine çenem düştü siz bu maceranın keyfini çıkartın önce sonra da alttaki kitapları bularak bana( daha dogrusu Zembla aşıklarına) yardımcı olabilirsiniz :9:9:9
Diger Türkiyede yayınlanmamış maceralar için bakınız
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Bu kitapları da bulabilirseniz Zembla severlerden büyük sevap kazanırsınız :
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.