Zagor Tay Yayınları 465'lik Fasikül Serisi Sayı 048 - Gizli geçit..

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,833
denize sıfır
Saatler Zagor'u çaldığında okuru bekletmek olmazdı.:)Bu fasikül (ve diğerleri)İlkhan tok dostumuz tarafından taramam için gönderildi.Engin gönlü için kendisine çok teşekkür ederim.bu sayıda kota dostu olması için küçük bir link hazırladım ama kaliteden ödün vermemek adına diğerlerinde link hesabı yapmadan kaliteye bakacağım.Bu macerada vikingler ortalığı yakıp yıkıyor,bizede maceranın keyfini sürmek kalıyor.Macerayı akşamdan ılık suda bekletip,ayışığında kuruttuk.Karpuz eşliğinde iyi gider.iyi seyirler.:)
lktok.jpg

lktok2.jpg

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,155
Kasımpaşa
İşte bir hazine sandığı daha..
İşte bir paylaşım dostu daha..
Çizgi Diyarını bu yüzden seviyorum..
Hep güzel sürprizler var..
İlkhan Tok dostumuza cömertliği,
büyükbeyaz kardeşime de taraması için teşekkür ederim..
Saygılarımla..
Güzel insanlar iyiki varsınız...

göksel C.

Süper Üye
11 Haz 2009
512
2,841
ilkhan arkadasimiza ve büyük beyaz hocamiza bu güzel fasikülü bizlere sunduklari icin cok tesekkürler :) elinize emeginize saglik arkadaslar...

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,955
77,394
Büyükbeyaz babaya tarama,upload ve paylaşımları için teşekkürler ilhan arkadaşımızada ayrıca teşekkürler.

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,411
Mersin
Valla ne yalan söyleyeyim insanın çocugunu bekledigi gibi ilk paylaşımı bekliyordum , çok teşekkür ederim büyükbeyaz( Ali bey), birde sana bir iyi birde kötü haberim var kötü haber daha çok yorulacaksın ,iyi haber 11 adet daha bizde olmayan (alaska,tom braks, zembla,kızılmaske,mandrake)çizgi roman lotu cumartesi veya pazartesi yola çıkıyor:)

12 Şub 2010
15,006
545,758
Hem de Aslan Şükür kapağı,

Ne anıları vardır bu kapakların, vitrinlerde vurulduğum, aldığımda kırışmasın, buruşmasın diye gözümden, elimden sakındığım

ilkhantok dostumuzun hazine kapağı aralandığı için büyükbeyaz dostumuz kötü:) haberleri iyi habere çevirir nasılsa

İki dosta da iyi-kötü haberleri için teşekkürler, saygılar

prestij16

Süper Üye
9 Ağu 2010
2,575
3,398
ilkhan tok ve ali dostlarımıza gönülden sevgi ve saygıları borç bilirim
iyiki varsınız,

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,777
8,027
Aahh be büyük beyaz..Karpuz dedinmi,peynir ister..Karpuz peynir, rakı ister..Sonra ne olur?..Laf lafı açar,laf tütün tabakasını açar,muhabbet uzayıp gider..Gördünmü,bir lafınla nerelere geldik..Hay sen çok yaşa emi..

abdullahersoy

Aktif Üye
19 Ocak 2012
312
679
Akşam işten geldim. Yemekten sonra çay demleniyor. Bir de baktım, yepyeni bir Zagor. Teşekkürler. Mümkün olsada çayı bereber yudumlasak. Birgün Almanya aklınıza düşerse misafirim olursunuz. Sakın başka bir yere gitmeyin. Kim bilir, mesela Dortmund ile Fenerbahçe veya Galatasaray maç yaparsa belki yolunuz düşebilir.Elinize sağlık.